Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 6 martie 2020

Felamo.com, magazinul elegantei la superlativ


Aceea eleganta care iti taie rasuflarea si te lasa mut de admiratie nu o gasesti in toate magazinele, dar o poseda toate produsele de pe site-ul magazinului cu produse de imbracaminte pentru femei, copii si barbati, Felamo.com.
Exista in acest magazin produse la preturi avantajoase si mai grosute, dar si subtiri, potrivite pentru serviciu sau iesit in oras, dar si pentru petreceri. Privitul acestor piese este o placere, mai ales ca primavara debuteaza cu REDUCERI – felamo  de peste 40%. Asta inseamna ca pretul rochiilor, bluzelor si pantalonilor s-a injumatatit si poti pune in cos tot ce iti place.
Este pacat sa nu cumperi acum, fiindca peste cateva zile, imbracamintea foarte frumoasa de primavara-vara se va vinde ca painea calda! Rochia lunga cu forma neregulata, crapata pe picior, cu imprimeu colorat este potrivita pentru zilele de toamna, dar si pentru cele de primavara. Ea alungeste corpul si estompeaza depunerile inestetice de grasime, de aceea este potrivita tuturor siluetelor.
Imprimeurile sunt florale, dar si geometrice, iar aparitia pe strada sau intr-un anumit local in aceasta rochie nu poate sa treaca neremarcata.
Rochiile imprimate cu flori de mar pe fond albastru deschis, bordo sau negru sunt de neratat.




Un cadou potrivit pentru o femeie sportiva este compleul casual din două piese pentru femei, culoare uni. Acesta urmeaza perfect liniile corpului si pare mult mai scump decat este in realitate. In magazin sunt disponibile toate marimile cuprinse intre S-XXXL.
In privinta culorilor, aici, fiecare persoana gaseste ceva pe placul ei, fiindca orice produs poate fi comandat in 3-4 nuante. Compleul de mai sus este disponibil in culorile: bleu, gri, maro, roz si verde crud.


In magazinul FELACO. COM am gasit si gentile practice de care aveam nevoie la serviciu. Iata ce inteleg eu prin geanta practica:
1. Sa fie incapatoare si pluricompartimentata. Ai nevoie sa iei multe lucruri la tine si sa stii unde le gasesti pe fiecare. Cand ma opreste un politist pe drum, sa imi ceara cartea de identitate sau permisul de conducere, ma duc la sigur in compartimentul in care le tin in portofel.
Doresc sa imi reimprospatez machiajul la serviciu sau la restaurant, rujul sta la loc sigur si nu mi-a patat telefonul sau actele.
2. Sa poate fi asortata la mai multe tinute.
3. Sa se inchida cu fermoar ca bunurile din ea sa fie perfect securizate.
4. Sa poata fi pusa si pe umar, cand mainile sunt ocupate.
5. Sa nu coste o avere.
Din magazinul prezentat mi-am cumparat geanta care indeplineste toate aceste caracteristici si sunt foarte multumita.


2 comentarii: