Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

duminică, 11 iunie 2017

Abordări sexuale superlative

Cea mai sinceră formă de iubire este atunci când partenerul pune pe primul loc în viața lui o femeie și se poartă cu copiii acesteia rezultați dintr-o altă căsătorie sau relație ca și cum ar fi ai săi.
Merită să te dăruiești trup și suflet unui astfel de bărbat!
Cea mai mare greșeală între parteneri este să-l transformi pe celălalt în jucăria ta sexuală. Aceea nu este iubire, nici măcar sex, ci viol și hărțuire. Se spune că gelozia provine din instinctul bărbatului de a se asigura că soția lui nu va procrea cu altcineva și el este în mod cert tatăl moștenitorilor săi.
Orgoliul dus la extrem se manifestă în crize acute de gelozie.

Egoismul sexual=egoism dus la extrem

Egoismul sexual este forma cea mai violentă a egoismului, deoarece:
-deși actul sexual este un parteneriat, egoistul dorește satisfacții maxime numai pentru el și nu-i pasă de ceea ce simte partenerul
-urmărește atingerea fericirii supreme cu prețul durerii sau lacrimilor celui sau celei care i-o dăruiește. Pe egoist nu-l interesează că partenerul său este bolnav, abia a născut sau a fost operat, satisfacerea nevoilor sale reprezintă literă de lege.
-interpretează negativ orice reacție a partenerului: dacă refuză actul sexual are pe altcineva, dacă acceptă noul: este ușuratic/ușuratică
-dacă intervine o sarcină nedorită, celălalt este vinovat și trebuie să-și asume consecințele
-dacă partenerul este indisponibil din motive obiective, egoistul are dreptul să-i găsească un înlocuitor
 -dacă el este inactiv sexual din motive medicale, atunci partenerul nu are inimă când caută un înlocuitor.
-în caz de eșec, celălalt este vinovat.
-egoistul sexual nu acceptă perioadele critice din viața lui și a partenerului/partenerei: menopauza sau andropauza, ci „încearcă” supunându-și partenerul chinurilor fizice și psihice.
Pentru tratarea egoismului sexual, dar și a victimizării sexuale este nevoie de sexolog București, 
care să dețină taine sexologie.
Specialistul deține cheia negocierii și medierii conflictelor de orice natură. Terapia de cuplu nu se face doar în momentele de criză, care produc deja traume, ci preventiv, atunci când se observă orice tendință deviantă.
Sexologul este cel mai îndreptățit și pregătit să le formeze celor aflați în criza așezării la casa lor și formării unei familii deprinderi de alegere corectă a partenerului sexual și de comportament sexual generos în cadrul acestui parteneriat.
Oricine are dreptul să știe că transformarea într-o jucrăie sexuală nu este o dovadă de iubire, ci doar o probă de egoism exacerbat al partenerului.
Vizita la sexolog nu doare, cum doare consultația de la stomatolog, iar beneficiile ei țin o viață fiindcă specialistul furnizează pacienților săi metode active de acceptare a perioadelor dramatice din punctul de vedere al activității sexuale: boala, bătrânețea, andropauză, menopauza, lăuzia.
Adevărata fidelitate prinde rădăcină în conștiințele partenerilor, iar dragostea adevărată vine din toată inima.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu