Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

duminică, 25 iunie 2017

Stăm pe-o gură de Rai care ne vindecă

Seva pământului ne vindecă de toate rănile și de toate neîmplinirile. Stăm așa pe-o gură de Rai, iar sub noi se deschide poarta din care ies minunile: voci de zei, feciori nebun de curajoși ai unei lele nebune, instrumentele făcute de maeștri care pot imita simfonia furtunilor și mii de plante care ne fac farmece: să fim mai frumoși, să fim drăgăstoși, să nu ne doară, să prindem puteri, să fim imuni la boli și lacrimi.
Seva pământului, elixirul tinereții noastre, ia forma afinelor, măceșelor și murelor coapte. În fiecare gust și aromă, o farmacie naturală. Doamne, câte comori crescute la  În umbra marelui urs care a vrut să ne ia totul!
Sălbatica fiară a trebuit să fugă din calea vitejiei noastre. Au venit străinii de departe să ne ia pământurile fiindcă stăteam pe o mină de aur, iar noi nu știam. Toate plantele acestea cu efecte magice, tămăduitoare erau ale noastre, le primeam gratis, zesrea pământului nostru și le lăsam să se ofilească și să se piardă!
Se-mplinesc 15 ani de când un grup de tineri inimoși a înființat Dacia Plant, uzina binefăcătoare care transformă comorile vegetale în suplimente alimentare 100% naturale, fără conservanți sau coloranți. De 15 ani, în laboratoarele Dacia Plant aurul verde este extras, pus în sticluțe sau borcane și oferit oamenilor pentru o viață mai bună.
13 siropuri așteaptă cuminți ca prin dulceața lor să vindece durerile de burtică și tusea și să sporească imunitatea. Aroma și gustul lor inegalabile în mod cert vor da dependență: Calmotusin sirop, Îngeraș sirop crește pofta de mâncare, Îngeraș sirop febrostop sau Îngeraș sirop pentru burtică sunt îngerii păzitori ieșiți din lumea plantelor, să ne apere copiii de boală și de durere.

 57 de ceaiuri stau cuminți așteptând să ne vindece de: răceală, senzație de vomă, afecțiuni genitale și urinale, boli respiratorii și să ajute cuplurile tinere să-și îndeplinească dorința cea mai mare: să aibă copii. Menta, levănțica, mărarul, fenicului, ghimpele își pun la dispoziție farmecul aromelor și efectelor calmante și așteaptă să fie cumpărate cât mai repede, să aline durerile și să-și îndeplinească menirea.
La 15 ani de când românii, prin intermediul celor de la Dacia Plant au acceptat ofranda pământului, pe 2 iulie, 2017, în Piața Sfatului din Brașov suntem invitați să participăm la concertul pe scena căruia va evolua și legendara trupă Phoenix în cinstea aurului vegetal care ne alungă durerile și ne încântă simțurile.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu