Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 6 iunie 2017

Procesorul, creierul computerului meu

Multe lucruri au fost inventate având ca model organismul uman.Toate dispozitivele autonome au un coordonator, așa cum creierul organizează toate celelalte organe ale corpului si activitățile omului.
Când creierul este afectat, echilibrul nu mai există. Omul nu se mai poate orienta, pierde independența și capacitatea de autoservire. Mâinile, picioarele, ochii, gura refuză să funcționeze și și slujească viața care palpită în corp.
Grație creierului nu uităm să respirăm, nu ne uităm datele de identitate, adresa, responsabilitățile, rudele, cunoscuții, prietenii.
În mod similar, procesorul este dispozitivul care împarte sarcini fiecărei componente a computerului și verifică execuția acestora.
Un computer cu un procesor defect este asemenea uni om care se îmbolnăvește de Alzheimer, afecțiunea care survine simultan cu înaintarea în vârstă și se manifestă cumplit de dureros prin deteriorarea funcțiilor de cunoaștere, mai întâi, apoi cu instalarea „la domnie” a demenței senile.
Tabel comparativ între un om afectat de Alzheimer și un computer cu procesor defect
Nr. Crt.
Manifestări clinice Alzheimer (OM)
Manifestări clinice computer cu processor bolnav
1.
Tulburări de memorie
Diminuarea memoriei/Avertizare „Memorie insuficientă”/ ștergerea unor documente importante din Computer/Executarea eronată a unor comenzi
2.
Tulburări de vorbire
Avertizări eronate/dublarea unor sunete
3.
Incapacitatea de a efectua anumite mișcări
Incapacitatea de a răspunde la comenzi
4.
Tulburări de calcul, de orientare, de acțiuni
Bulversarea întregii activități


  Un procesor AMD ne vindecă P.C de Alzheimer. AMD este medicul care nu permite computerelor noastre să-și atrofieze memoria, CPU AMD fiind terapia.
Un procesor AMD este garanția performanței computerului meu salvându-l de la „demență virtuală”, care cauzează depresie personală.
Procesoare AMD FX înseamnă performanță la superlativ, la superpreț.
Procesor AMD Vishera, FX-8300 3.3GHz box  este stabil si puternic garanția comercială fiind de 36 de luni, iar cea de conformitate de 24 de luni.
Jocurile devin mai realistice, viteza comenzilor sporeste, acuratetea de execuție a componentelor computerului ne cucerește.
Iată de ce înainte de a ne supăra pe creierul computerului, trebuie să-i cumpărăm un creier nou, performant. Din fericire în lumea computerelor se poate, iar acestea sunt salvate, dar un om căruia i se atrofiază creierul este distrus ireversibil...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu