Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 2 decembrie 2017

Declarație pentru fiul meu


Ți-am spus de multe ori că pentru mine ești colindul casei pe care vin în fiecare clipă să-l cânte ingerii în fața vetrei și la fereastră. Minune cu ochii negri, te-ai născut din esență pură de iubire și ești mesager ceresc, suflet fără pată, fulgul cald de nea venit din cer să-mi purifice și încălzească viața.
Lumea spune că o mamă își împarte inima la doi sau la trei și pune bucăți din ea în pieptul fiecărui copil, dar eu simt că tu ți-ai pus inimioara toată în pieptul meu și m-ai făcut cu o veșnicie mai bogată!
Și datorită ție, în sufletul meu este mereu Crăciun, iar tu pui sub bradul speranțelor mele mereu un cadou pentru mine.
Astăzi, 2 decembrie, 2017 îți mulțumesc că îmi ești fiu, că ai venit la mine să-mi oferi șansa magică de a fi mamă!
Ce daruri am eu pentru tine?
1) Doresc să-ți dau sănătate. De-aș alerga până la izvorul dintre munți și tot ți-aș da în fiecare zi să bei apă minerală Aquatique! Ea izvorăște în inima Carpaților, printre brazi semeți și flori de câmp. Acolo nu există poluare și nici gând rău sau energii negative, ci oamenii se racordează la univers prin acestă gură de Rai. Da, fiul meu, făcându-ți laptele praf și supa cu acestă apă, te ajut să crești sănătos. Apa vieții ți-o servesc în pahar ca tu să te hidratezi, să ai o piele sănătoasă, iar organele interne să se dezvolte armonios. Apa asta pentru care aș fi în stare să trec și printre munții care se bat cap în cap e sănătate curată! Imaginează-ți că a apărut în reviste! A luat trofeul la cea mai bună apă pentru sugari și copii. Aquatique este pe buzele mamelor din 41 de orașe mari din România, iar în curând numele ei va fi pronunțat în toată lumea. Apa acesta este recomandată de Institutul de Ocrotire a Mamei și Copilului și de Societatea Română de Pediatrie, de aceea iți las un testament moral: să nu folosești altă apă și să nu dai copiilor să bea din alte sticle, în afara celor care au eticheta Aquatique!
2) Îmi doresc, dragul meu să te cresc în dreptate și libertate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu