Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

duminică, 31 decembrie 2017

Flacăra olimpică a vieţii la începutul lui 2018

Un an nou reprezintă o nouă aliniere la start, şansa unei alte curse înţelept gândite, strategic abordate pentru obţinerea victoriei. Toţi, dar absolut toţi cei care am trecut în 2018 suntem victorioşi. Încă nu realizăm ce înseamnă să fim în viaţă, liberi şi sănătoşi.
Acestea mi se par victorii fără precedent pe care trebuie să le transformăm în succese uriaşe ca drept recunoştinţă pentru toţi cei care şi-au dat viaţa ca noi să avem aceste daruri supreme. Sunt daruri de viaţă şi sânge oferite ca bază pentru ca umanitatea din noi să înflorească.
Dacă în trecut orgoliile fără precedent ale tinereţii mă orbeau destul ca să văd în puterea iertării o mare dovadă de slăbiciune, astăzi mi se pare divin să-i poţi întinde sincer mâna celui care te-a rănit de moarte.
O cursă a victoriei debutează fără viclenie, fără dorinţă de răzbunare, cu obiectivul curat de a obţine succesul, nu atât pentru tine, cât pentru a-i ajuta pe ceilalţi.
Liderul ar trebui să ştie că este în faţă pentru a fi scut, a testa zone expuse pericolului pentru cei pe care îi conduce şi nu pentru a fi văzut, fotografiat, mediatizat. I s-adat acestă poziţie să alerge primul, fără să fie purtat pe braţe sau împins către victorie de cei din spatele său.
Formatorul de opinie nu trebuie să se creadă un soi de demiurg căruia îi este permis orice. Niciodată, dar niciodată nu are voie să demoleze o idee a discipolilor săi, oricât ar fi de eronată fără argumente.
Politicienii? Sunt ei conştienţi oare cât de greu le-a fost românilor să se unească? De ce fac totul să-i dezbine? Fiecare clasă socială îşi are importanţa ei vitală şi fiecare alergător în cursa permanentă a socializării are un rol vital, cât este în viaţă, oriunde ar alerga: în faţă, ultimul, pe flancuri...
Gata cu lenevitul, să punem punct sărbătorilor şi să reîncepem cursa anului 2018 fiindcă un sportiv adevărat nu-şi pierde niciodată antrenamentul!
La mulţi ani, oameni frumoşi şi să ne vedem la finalul lui 2018 cu multe medalii ale binelui aşezate pe grumazul sufletului!
Vă mulţumesc pentru totă iubirea pe care mi-o arătaţi, pentru că mă acceptaţi aşa cum sunt şi pentru că mă sprijiniţi când cursa devine infernală şi nu îmi daţi voie să o abandonezi!
Câteodată mă întreb dacă merit atâta iubire şi răsfăţ de la viaţă...
Haideţi să ne aliniem la start cu planuri măreţe pentru 2018!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu