Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 9 iulie 2018

Dragul meu fotograf de nuntă din București




Îți scriu în zilele acestea în care cortina de ploaie grea spală orașul. Parcă îngerii au transformat-o în mop și spală podeaua…
Luna viitoare va fi nunta noastră. Sper să fie soare, dar dacă va ploua, voi crede în superstiția conform căreia ploaia aduce belșug.
Știu că ești cel mai bun fotograf nuntă, dragul meu Joița Lucian și nu aș vrea sub nicio formă să încredințez altcuiva sarcina de a arhiva gesturile noastre de iubire din ziua supremă în care vom porni pe același drum.
Plouă. Ploaia spală geamuri, mașini, acoperișuri și străzi istorice. Nu ai vrea tu sa ne programezi pentru o presesiune foto video nuntă? O repetitie în care ea, prințesa inimii mele, să înțeleagă ce profesionist am ales sa-i pună în valoare chipul perfect în fotografii?

Nu-mi pasă dacă plouă și va fi nor la nunta noastră fiindcă avem  fotograf nuntă București care va face soarele să zâmbească din nori și să participe la nunta noastră!
 Astrul supreme al zilei își va dori să fie în poze, alături de nuntași. Cine nu și-ar dori un fotograf nuntă ca tine:vizionar, generos, profesionist și empatic. Tu ai introdus fotografia de nuntă naturală și vie, un nou concept în arta amintirii. Peste ani și ani, pozele puse la păstrare în arhivă vor aprinde flacăra iubirii din nou.
Da, ești acel fotograf cu aparatură de invidiat, mâini de aur, ochi de pictor și picioare de atlet! Te miști de la o scenă la alta, de la un grup la altul ca spectacolul să fie complet.
Pe tine te-am ales pentru foto video nuntă și am facut o alegere magică.
Tu ai puterea demiurgică să scoți tot ce este mai frumos în oameni, să le suporți toanele și să demonstrezi că o nuntă fără poze frumoase făcute de profesionist este cea mai săracă din lume.

 Dragul meu fotograf nuntă București, sunt fericit că am prins un loc în programul tău, iar chipurile noatre vor înflori alături în opere de artă inegalabile.
Noi mână în mână, noi schimbând verighetele și jurămintele, noi alături de cei care ne-au crescut și sfătuit și un fotograf nuntă mereu pe fază, mereu cu zâmbetul pe buze, care ne stimulează cu zâmbetul său să ne deschidem asemenea unor boboci de floare.
 Am înțelesc că nu este de glumit cu foto video nuntă și te-am contactat cu două luni înainte.
Știu că ești cel mai solicitat fotograf nuntă București și îți mulțumesc că ne-ai rezervat un loc în agenda ta, iar în ziua stabilită vei fi alături de noi! Ești uimitor, ești omenos, ești unic.
Iată de ce, deși nu a sosit încă ziua nunții, gândul meu se îndreaptă cu recunoștință către tine, dragul meu fotograf nuntă!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu