Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

duminică, 8 iulie 2018

Povestea fotografiei de nuntă București


Am cucerit Everestul iubirii noastre de mână și acum, ajunși în vârf, cu lumea la picioare, nu putem spune că ne-a fost ușor.
Am pornit de la bază știind ce ne așteaptă pe traseu: stânci colțuroase, pereți verticali de gheață, aerul acela rarefiat care va intra în plămânii noștri și încercări, încercări, încercări!
Încercările au rămas în urmă. Am învins totul prin iubire, iar cel mai bun fotograf nuntă, Joița Lucian, se ocupă de documentarul victoriei noastre.
Ne-am unit viețile. Suntem încă doi copii nevinovați și a venit atâta lume să ne vadă și să ne admire.
Servicii foto video nuntă oferite de Casa Anke.ro sunt de calitate premium. Zâmbim mulțumiți. Avem cel mai bun  fotograf nuntăBucurești iar asta ne dă aripi. A făcut până acum zeci de poze de grup și poze cu noi doi fiindcă suntem protagonist, dar și cu părinții care ne-au dăruit viața și ne-au crescut să ajungem aici.
Aveam nevoie ca de aer de fotograf nuntă, când ne-au arătat prietenii arhiva personală a iubirii și am rămas muți de uimire.  Toate fotografiile acelea erau vii și nu îmbătrâneau niciodată.
În poze, oamenii nu îmbătrânesc și nu mor niciodată tocmai de aceea
de foto video nuntă trebuie să se ocupe obligatoriu un fotograf artist.
Artistul știe două lucruri:
-că le oferă consumatorilor artei sale toată priceperea, toată iubirea de oameni și toată măiestria
-că-i despovărează de totul pentru o clipă, ca oamenii să zâmbească și să se deschidă asemenea unor flori în fața camerelor.


De la pozele răpitor de frumoase ale amicilor, am ajuns la căutări fotograf nuntă București pe internet. S-au pus în mișcare motoarele și rezultatul a fost același:Joița Lucian, fotograf nuntă empatic, care este chemat să se ocupe de  foto video nuntă și la evenimentele artiștilor.
Prietenos și disponibil, discret și implicat, acest  fotograf nuntă București arhivează artistic ziua noatră cea mare și acest fapt ne umple de mulțumire. Și nu numai aparatura performantă este pregătită, ci sunt pentru noi sunt în alertă: sufletul său de artist, care filtrează totul, ochiul ager deprins să vadă frumosul natural, nu contrafăcut și mâinile și picioarele neobosite care aleargă, aleargă, aleargă…
Când urcați în doi Everestul iubirii voastre, nu uitați ceea ce este cel mai important: fotograf nuntă!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu