Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

duminică, 6 mai 2018

Lumina fericirii de la SavElectro.ro

Din becul-soare în formă de romb, lumina cade plăcut în ceștile noastre pline cu cafea aromată. Razele auresc și frișca de pe prăjitură, iar ciocolata pare poleită cu aur. Este pentru prima dată când văd becuri cu led romboidale care luminează la 360 de grade. Pereții decorați cu mușchi natural ai cafenelei par invadați de soare cu ajutorul acestei strategii, iar noi parcă am fi în luminișul unei păduri. Din loc în loc, tot pe pereți sunt puse inspirat decorațiuni ce imită coaja de copac.
Copiii au rămas uitându-se fascinați la becul care atârnă pe cablurile ce imită frânghiile corăbilor pline de pirați. deasupra mesei noastre. Este ziua, dar antreprenorii știu de ce lasă luminile aprinse mereu în această cafenea, fiindcă oamenii vin după doza de lumină. Lumina oferită de corpurile de iluminat din magazinul virtual SavElectro are următoarele virtuți magice:
-furnizeaza maximum de confort privitorilor. Nu agresează ochii în niciun fel și nu încălzește încăperea. La mesele cu conexiune la internet se poate lucra, oriunde ar fi așezate datorită luminii care cade din belșug asupra fiecărui consumator.
-oferă un spectacol de culoare. Noi, clienții fideli care venim aici ne simțim ca pe scenă, mereu în lumina reflectoarelor. Asta simt și copiii fiindcă se cumințesc instant și privesc în jur cu admirație.
-costă foarte puțin, raportând totul la oamenii dependenți de lumina parcă venită din alte sfere pentru care poposesc la cafenea.
-la comenzi mai mari de 250 de lei, livrarea la adresa indicată este gratuită
-toate corpurile de iluminat vândute de acest magazin sunt garantate 2 ani, dar în realitate durata lor de viață este mult mai mare
-comenzile plasate până la ora 14 sosesc în aceeași zi
-produsele pot fi analizate pe site, fiind prezentate cu datele lor tehnice complete
-consumul de energie electrică și valoarea facturii sunt diminuate considerabil.
În concluzie, asigurați-vă iluminatul cu  becuri cu Led acasă și vă veți simți ca în localurile de lux. Transformați-vă casa într-un palat al luminii, lumina fericirii care nu se stinge niciodată când este de la sursă sigură: SavElectro!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu