Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 3 august 2018

La capitolul perseverență...cu breton sau fără breton nu contează!


A început timid cu articole de 38 de cuvinte și cu breton, iar prin perseverență a făcut din Blogatu.ro unul dintre cele mai aprovizionate magazine informative din România. 

Marius Călugăru ne învață: Cum să schimbăm cel mai simplu anvelopele, să alegem eficient vasul de toaletă, să slăbim 31 de kilograme în 12 luni, fără dietă (cine ar recunoaște că are atâtea kilograme în plus?), care sunt metodele naturale împotriva îmbătrânirii și ce conține portofoliul fericirii.
De la el am aflat că există un telefon românesc cu breton, Telefon ALLVIEW Soul X5 Pro Dual Sim 32GB 4GB RAM, Black
și m-a făcut tare curioasă să văd ce rol are bretonul la un telefon.
Și-așa am ascultat eu prezentarea cu breton a lui Blogatu
și iată ce am aflat despre primul telefon cu breton din România:
1. Bretonul este de înfrumusețare, de florile mărului, ajută la deblocarea facială rapidă, are ce funcție dorești să-i dai, important este că acoperă fruntea telefonului. Acum m-a convins să îl cumpăr și să îl mângâi cu drag pe breton (telefonul).
2. Atât deblocarea faciala, cât și cea prin intermediul amprentelor se face în mai puțin de o secundă.
3.Telefonul are o aplicație foarte bună pentru cei care călătoresc.
4.Telefonul vine cu „breton cu infraroșu”, care ajută la deblocarea ultrarapidă, dar și îmbrăcat elegant: „Pe partea din față are o folie, iar în spate o husă transparentă”.
Cu breton sau fără breton, trebuie neapărat să îmi cumpăr acest  telefon care costă 1499 de lei si face niște poze perfecte, fiindcă „Efectele de infrumusețare sunt folosite în special de femei”, dar din curiozitate le încearcă și bărbații!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu