Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

miercuri, 23 ianuarie 2019

Magazinul de mărțișoare create din inimă pentru inimi


Noi, oamenii avem nevoie de borne de timp să ne fie trecerea și așteptarea mai ușoare. Nici nu s-au stins bine luminițele de Crăciun și nici nu s-au șters amintirile legate de cadourile puse sub brad pentru cei dragi și primite de la cei care se gândesc la noi, că ne pregătim de Ziua Îndrăgostiților.
Ce s-ar face oamenii, dacă nu ar avea pe cine să iubească și dacă nu ar fi iubiți și prețuiți?
Ce ne-am face fără Mărțișoarele atât de frumoase pe care le oferim din inimă: mamei că ne-a dat viață, educatoarei că ne șlefuiește mintea și sufletul, colegei de birou că se străduiește să arate mereu de nota 10, sorei care ne calcă la urgență cămășile, să ne ducem eleganți la întâlnire cu fata aceea pe care o visăm și când ațipim sau soției, care ne-a adus în casă prin efort mare un mărțișor viu, un prinț care este sursa tuturor bucuriilor noastre: un copil.
Mărțișorul trebuie să fie făcut din inimă și dăruit din inimă ca firul alb-roșu să te lege de femeia sau de bărbatul căruia/căreia i-l dăruiești (în Moldova bărbații primesc mărțișoare) în mod sublim și delicat toată viața. Sentimentele acelea de recunoștință, de prietenie, de prețuire, de iubire să nu se denatureze, iar noi să ne fim mărțișoare unul altuia cât trăim pe acest pământ!
În fiecare an apar alte mărțișoare fiindcă ele sunt daruri de preț și sunt făcute să fie purtate în piept, lângă inimă sau la gât.
De la jumătatea lui Ianuarie caut mărțișoare pentru mărțișoarele din viața mea să am de unde alege și să le cumpăr pe cele originale.
Nu-mi place ca în 2019 să cumpăr modele care au rămas nevândute din 2018 și au fost șterse de praf, ci le voi comanda din magazinul imărțișoare.ro datorită următoarelor motive:
1. a pregătit din timp modele noi și unicat de mărțișoare reunite sub numele de Mărțișoare colecția 2019
2. folosește simboluri românești: coșarul (noroc), gărgărița (căsătorie fericită), potcoava (alungarea ghinionului).
3. Martisor Pandantiv Potcoava Aurie Gargarita 
utilizează două simboluri în același produs ca să dubleze norocul și starea de bine.
4. Sunt ambalate elegant în cutiuțe delicate, prevăzute cu burete si catifea roșie ca mărțișoarele să ajungă în stare impăecabilă la cumpărător și să poată fi dăruite persoanei dragi
5. Cutiuțele sunt inscripționate cu o urare sinceră și potrivită:„O primăvară frumoasă!”
6. Prețurile sunt oneste raportate la originalitatea, frumusețea și eleganța produselor.

Comandați și voi din timp aceste obiecte magice care inundă sufletul de bucurie și grăbesc primăvara să vină! Un mărțișor înseamnă o dovadă de dragoste, de prietenie, un gând frumos îndreptat către cel care îl primește. Gândește-te că le poți alege în voie de acasă, fiindcă nimeni nu așteaptă în spatele tău și le primești acasă, fără să cutreieri magazinele sau străzile!
Pregătiți-vă de mărțișor deschizând larg ferestrele sufletului să intre un aer proaspăt și sănătos de generozitate și comandați mărțișoare din magazinul care s-a străduit să pună la punct colecția cea nouă, pe sufletul nostru, al românilor, de la jumătatea lui ianuarie!
Fii un mărțișor pentru cel de lângă tine și nu lăsa pe nimeni să nu primească un mărțișor, fiindcă viața fără mărțișoare este cumplit de tristă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu