Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 16 noiembrie 2017

AlecoAir te tratează cu căldură

Știu că nu sunt apreciate articolele care debutează cu atmosferă deprimantă si negativismul nu este premiat, dar mi se pare mai important ca demersul meu să salveze vieți, decât să câștige un premiu (nu spun că nu m-ar încânta și ideea câștigării competiției, dar securizarea vieții are prioritate).
Așa că voi începe prin a vă spune că sufletul meu împietrește de durere de câte ori văd la știri cum  ard copiii in case din cauza jarului din sobe care cade pe pat sau covor.
Atunci trăiesc eu drama din punctul de vedere al celor mici. Să fii neajutorat și să mori în chinuri îngrozitoare imaginate doar de teologii nemiloși pentru a înfățișa Iadul și a înfiera păcatul este cumplit! Să fii mic, să ridici mânuțele așteptând ajutorul, iar el să nu vină fiindcă mama te-a încuiat în casă și a plecat să cumpere pâine sau să câștige un ban. Nu s-a gândit la ce o să se întâmple, că ar fi stat toată viața lângă tine, micuțule! Ei, da focul mistuie carnea ta cea crudă, iar tu pleci cu gândul că lumea acesta este croită tare strâmb si dureros. Dacă ți s-au conturat gândurile, te întrebi la ce ai mai venit pe lume, dacă dispari atât de repede și asa de dureros...
Simultan dovedesc empatie față de părinți și mă transpun în drama lor. Știi că i-ai lăsat pe cei mici singuri, focul în sobă juca vesel, iar tu încerci să te minți, deși presimți...Ți s-a îndoliat inima de griji, alergi, ai dori să dai timpul înapoi să nu fi comis ireparabilul, dar totul este pecetluit!!!
Vezi flăcările, ți se înmoaie picioarele și alergi. Auzi sirenele mașinilor de pompieri și te rogi în gând ca micuții să nu fie scoși scrum din casă, iar tu să te simți vinovat toată viața!
Știai că AlecoAir oferă soluții la aceste drame existențiale și îți tratează familia cu cea mai sigură căldură din lume.

Vezi tu? Cea mai bună aerotermă ceramică nu emite gaze care te pot ucide în somn, nu face funingine și nici mizerie și nu declanșează incendii.
Aeroterma ceramica de perete Bimar The Wall este ideală pentru camera copiilor. Cu ea obțineți maximum de căldură cu un consum minim de energie și veți avea siguranța că viața copiilor dumneavoastră este pe deplin securizată fiindcă:
-se montează în perete, iar micuții nu se frig si nu sunt expuși pericolelor
-rezistă la supraîncălzire
-costă puțin, cu 160 de lei asigurați și căldura pe timp de iarnă, dar și răcoarea în zilele toride ale verii
-termenul de garanție este generos (12 luni)
-cele două trepte de viteză permit utilizarea acesteia și în zilele mai răcoroase, dar și în nopțile de ianuarie-februarie cu ger aspru de crapă pietrele.
Hai, este timpul să profiți de Vinerea Neagră (reduceri masive la produse) și să comanzi aeroterme ceramice în fiecare cameră, dar și dispozitive monitorizare calitate somn pentru cei dragi!
Un somn neliniștit, cu treziri bruște, coșmaruri și respirații neregulate înseamnă disfuncții ale organismului și impune controlul medical.
Nu sta indiferent față de starea celor dragi!Investește în viața acestorași în liniștea și fericirea ta, căci fără ei existența ta ar  fi pustie!
AlecoAir vă tratează cu căldură, încrederea că nimic rău nu se întâmplă și sănătate. Comandați acum o viață lungă și sănătoasă pentru cei dragi!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu