Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 17 noiembrie 2017

Testul HIV demonstrează că indiferent de rezultat, nu s-a îmbolnăvit și sufletul!

Două știri apărute în presă cu mult timp în urmă mi-au bulversat sufletul și mi-au demonstrat că după cum există oameni care împart viață în jur, vor exista și răzvrătiții care împart voluntar și cu zâmbetul pe buze moartea.
Cazul 1. O rusoaică frumoasă a descoperit că are SIDA. I-a fost „dăruită” de cei cu care a petrecut nopți fierbinți și cărora le-a dăruit trupul ei perfect. Era escortă de lux și nu mi-a păsat alegerea ei în a se vinde, fiindcă în spatele oricărui gest reprobabil poate sta o situație dramatică de viață (un copil, un frate, o soră, un părinte bolnav pe care vrea să-l salveze sau căruia să-i ușureze suferințele), cert este că în schimbul tarifului de 1500 de euro pe noapte s-a ales cu pecetea mortală în corp.
Știți care a fost reacția ei? Și pe acesta o contest cu vehemență! Mergea pe străzi, acosta bărbați și le împărțea moartea cu amândouă brațele. Se spune că peste 200 de bărbați au fost pedepsiți cu moartea de frumoasa rusoaică, iar cifra victimelor a fost cu certitudine mult mai mare, fiindca unii dintre acestia erau căsătoriți și flagelul infidelității s-a dovedit necruțător.
Cazul 2. Daniel Secu, frumosul din Segarcea (conform informațiilor de aici) a trimis la analize un județ întreg fiindcă fiind foarte atractiv a avut relații intime cu muulte fete. Unii spun că ultima iubită a sa ar fi știut și l-ar fi iubit atât de mult, încât nu s-a protejat.
Este condamnabil să știi adevărul și să le dai moartea celor care simt ceva pentru tine, poate nici ei nu știu ce anume cu adevărat, dar nu trebuie să te folosești de slăbiciunea lor.
Conform studiilor, în prezent, în România există aproape 15 000 de pacienți, 50% intre aceștia având până în 30 de ani ( sunt activi sexual și atractivi majoritatea).
Să mai amintim că suntem o populație în curs de îmbătrânire, că mulți părăsesc țara și că SIDA și alte boli grave ne seceră viețile tinere?
Din cauza acestei situații alarmante, Mylan aduce testul autoadministrabil pentru depistarea HIV în țara noastră. În fiecare cutie se află un kit de unică folosință și explicarea detaliată a modului de folosire.
O picătură de sânge este suficientă să verifici starea de sănătate și să nu te faci vinovat/vinovată de genocid, să te tratezi la timp sau să fii linistită!
În 15 minute ai rezultatul, care este cât se poate de confidențial.
Fă-ți testul și indiferent de rezultat, acționează corect să demonstrezi că sufletul tău nu se poate îmbolnăvi niciodată de SIDA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu