Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

duminică, 22 decembrie 2013

Moș Crăciun vine de la ProSports

Vine Crăciunul și am nevoie de cadouri. Mă doare cumplit o măsea, am răcit îngrozitor și nu pot să alerg prin magazine sau să stau la cozi. Trebuie să fiu Moș Crăciun pentru iubitul meu, pentru mama, tata, sora, cumnatul și nepotul meu. Hainele de firmă, la prețuri rezonabile ar fi cea mai rezonabilă alegere.
Cineva acolo sus mă iubește pentru că descopăr site-ul minune. Tot căutând prin magazinul virtual găsesc cadoul pentru sora mea: https://www.prosports.ro/cumpara/geaca-femei-bench-kidder-parka-rubber/. Apăs butonul 3Red și obțin o reducere de 3%, lucru care nu s-ar fi întâmplat în magazin, iar comandând produsul am asigurată o reducere de 6% pentru viitoarea comandă! Magnific!
Nepotului meu îi aleg o jucărie: https://www.prosports.ro/cumpara/figurine-smurfs-celebration/, care are certificat de garanție și instrucțiuni de folosire!
Pentru tatăl și cumnatul meu aleg două hanorace: https://www.prosports.ro/cumpara/hanorac-barbati-nike-nsw-loopwheeler-windrunner-gri-cu-negru/ și https://www.prosports.ro/cumpara/bluza-cu-fermoar-barbati-883-police-rod-ii-sweat-albastru-inchis/.
A rămas mama, ființa care mi-a dat viață, m-a crescut, m-a educat și a fost alături de mine mereu! Pentru ea aleg ceva frumos și util: https://www.prosports.ro/cumpara/cizme-femei-ugg-rumer-dark-chestnut/.
Ar fi cazul să aleg ceva și pentru mine, pușculița a rămas cam goală, dar la lichidare de stoc găsesc un chilipir: https://www.prosports.ro/cumpara/blugi-femei-voodoo-dolls-si-curea/.
Anul acesta Moș Crăciun vine de la ProSports!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu