Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 9 ianuarie 2015

Basmul foodpanda

Poveștile copiilor săraci, desculți, flămânzi și mai ales lipsiți de dragostea părintească mi-au sfâșiat inima din copilărie. Îmi imaginam continuarea întâmplărilor, iar eu, îngerul salvator le cumpăram hrană din belșug, ghetuțe îmblanite și paltoane călduroase și deveneam părintele lor protejându-i și iubindu-i.
Îmi plăcea secvența narativă în care personajul era fericit preț de-o clipă, fiindcă prin intermediul visului sau al imaginației vedea venind spre el o rață imensă pe varză, având furculița și cuțitul înfipte în spate și strigând: ”Taie și mănâncă din mine! Ia-ți o porție mare să te saturi!” Mi se umpleau ochii de lacrimi doar când cel flămând întindea în zadar mâna către platou, fiindcă mâncarea dispărea înainte de a o atinge...
Acum copiii sunt fericiți, internetul oferă posibilități demne de universul basmelor. Un click, simpla completare a formularului și mâncarea vine acasă prin intermediul https://www.foodpanda.ro/.
83 de restaurante stau la dispoziția pofticioșilor, iar informațiile oferite beneficiarilor sunt complete: timpul livrării, comanda minimă, modalitatea de plată. Fiecare restaurant din rețea pune la dispoziția clientului meniul și prețurile produselor.
Dacă nu am avut timp să facem un tort sau prăjituri pentru aniversarea celor dragi, prin intermediul foodpanda putem comanda online dulciurile: https://www.foodpanda.ro/restaurant/v4fv/etorturi.
Parcă toate basmele din lume s-au transformat în torturi și așteaptă să fie servite prinților și prințeselor noastre. De la figurine cu personaje din poveste, la personaje din desene animate sau jucării moderne, galeria torturilor pentru copii determină reacțiile admirative ale maturilor.
Dar și adulții au posibilitatea de a-și alege tortul în funcție de pasiuni...
Când mâncarea este pe drum, clientul primește un SMS care confirmă produsele comandate și timpul de livrare. Foodpanda este un serviciu serios care nu retrage platoul când pofticiosul încearcă să înfigă cuțitul și furculița să se servească! Au fost odată ca niciodată clienți fericiți și o afacere înfloritoare. Oricâte feluri de mâncare savuroase ai comanda prin Foodpanda, nu te îngrași!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu