Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Om cu scaun la cap

Mare lucru este să fii om cu scaun la cap și să știi că nepoftitul nu are scaun, de aceea trebuie neapărat să-și cumpere unul!
Fără să țin cu dinții de scaun, intru în ”Cetatea de scaun a scaunelor” http://www.scauneonline.ro/.
În loc de sonerie stă butonul promoțiilor. Apăs din curiozitate. Scaunul de birou ergonomic OFF600 costă acum 291,40 lei cu TVA. Drept este că am nevoie de un scaun de domnie la computerul meu. Scaunul cu măsuță rabatabilă pentru conferințe se poate achiziționa cu doar 131, 44 lei. Un om cu scaun la cap nu ar mai sta pe gânduri la asemenea oferte!
Dar cum trebuie să-mi pun și stomacul la cale și nu se poate să mănânc în picioare ca la gară, am nevoie de mai multe scaune de bucătărie, de accea poposesc aici: http://www.scauneonline.ro/scaune-de-bucatarie/.
Scaunul de bucătărie BUC 235 este elegant și confortabil, vine la pachet cu o garanție de 24 de luni și livrare gratuită prin curier.
Cum jucăm toți câteodată piesa de teatru ”Scaunele” prefăcându-ne că nu ne cunoaștem partenerul de viață sau micul neamț ne obligă să facem acest lucru, voi lua cel puțin două. Unul pentru mine și unul pentru partenerul meu de dialog sau pentru micul neamț, să aibă scaunul lui și să nu-ndrăznească niciodată să-l fure sau să-l ascundă pe-al meu...
Lui am să-i cumpăr unul roșu să-l marginalizez.
Domn la computer, actor în bucătărie, răsfățat în sufragerie, de aceea să ne cumpărăm și un asistent personal pe care-l plătim o dată-n viață și ne face masaj până obosim noi. Totul este posibil plasând o comandă în acest loc minunat: http://www.scauneonline.ro/scaune-cu-masaj/.
Să obosesc stând la masaj și să plătesc atât de puțin? Cine nu și-ar dori un fotoliu de masaj:http://www.scauneonline.ro/fotoliu-cu-functie-de-masaj-mas-026/?





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu