Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 6 aprilie 2017

Mi-am pus roți și motor electric cu Wheel-E

Viziune futuristă

De câte ori mă trezesc dimineața târziu, iar întârzierea se dublează de traficul infernal, de mașinile care circulă bară la bară și de autobuzul care vine după 15 minute de așteptare, iar șoferul vorbește la telefon în timp ce conduce, îmi imaginez că sunt rachetă nucleară. Ce bine ar fi să fiu propulsată instantaneu la locul de muncă și să nu mă mai furișez ca să nu mă vadă șeful!

Doar gândul la eventualele daune mă face să renunț la ideea futuristă...
Am văzut mai multe tipuri de șef, doar jena vinovatului este aceeași. Unii privesc pe geam, par absenți, deși te ceartă în gând. Alții bat cadranul ceasului cu subînțeles sau îți spun de la obraz:„Ți-a stat ceasul?” sau se prefac că nu știu nimic și te întreabă pueril:„Cât este ceasul?”
„Doamne, dacă aș descoperi un sistem de autonomie umană, ceva de tipul:roți sub picioare și motor electric pe corp, aș revoluționa lumea și aș deveni cel mai bogat om de pe planetă. Omul să-și fie autovehicul...
Iar când a ajuns la destinație să-și dea jos roțile sau să și le ascundă, să oprească motoarele și să nu caute o oră loc de parcare!”

Wheel-E transformă omul în propriul autovehicul 

Să vezi un om pe patru roți, alunecând printre mașini pe carosabil sau deplasându-se pe trotuar ca o mașină mi se pare una dintre cele mai utile cuceriri ale științei din epoca actuală.

Mobilitatea urbană electrică este o soluție a deplasării individuale, datorită următoarelor motive:
1) Trotinetele electrice sunt foarte mici, pliabile, prin urmare pot fi depozitate oriunde la domiciliu și la locul de muncă.
2) Prin utilizarea lor se reduce poluarea și consumul abuziv de resurse naturale (petrol).
3)  Din ciocnirea a două trotinete electrice nu vor rezulta niciodată accidente mortale, ci răniri ușoare ale utilizatorilor imprudenți.
4) Pe timp frumos, omul se poate bucura de călătoria în aer liber, de soare și priveliștile frumoase din jur, nefiind obligat să respire aerul închis din mijloacele de transport în comun și să se expună la microbi, boli, infecții.
5) Efortul depus pentru conducerea trotinetei electrice este o modalitate de combatere a sedentarismului, de responsabilizare a omului și de manifestare a independenței. Urcându-te într-o mașină îți predai viața șoferului și accepți să depinzi de ceilalți participanți la trafic. Pe trotineta electrică îți manageriezi viața și integritatea în trafic.
6) Viteze de deplasare maximă este de 25-27 kilometri pe oră, aspect care garantează posibilitatea controlării eventualelor derapaje.
Wheel-E comercializează: trotinete electrice, biciclete electrice, hoverboard și skateboarduri electrice în România, Grecia, Bulgaria și Ungaria.

Wheel-E, magazin recomandat de ofertele și produsele sale

Produsele comercializate în multe țări din Europa sunt originale, la prețuri pentru toate buzunarele și vin la pachet cu o serie întreagă de oferte.
La comenzile de peste 700 de lei, livrarea este gratuită. Trotinetele sunt însoțite de cadouri consistente și utile: încărcătoare de rezervă, genți pentru încărcătoare.
Se oferă asistență cumpărătorilor pe Skype și Whatsapp, existând puncte de reparații în toate orașele mari din țară.

Wheel-E furnizează binele suprem. Plecând de la binele individual, magazinul de trotinete electrice reușește să ofere binele planetar. Prin produsele puse la dispoziția clienților, magazinul armonizează interesele cumpărătorilor cu cele ale tuturor locuitorilor planetei.
De aceea, ideal ar fi ca oamenii să știe unde găsesc mobilitatea care le asigură:
-o sănătate perfectă
-prelungirea vieții și combaterea accidentelor
-protecția mediului înconjurător, prin reducerea poluării și diminuarea explorării resurselor naturale epuizabile
-combaterea fobiilor de orice fel
-combaterea obezității și a depresiei
-eliminarea ambuteiajelor de la orele de vârf
-evitarea întârzierilor de orice fel.

O sănătate de fier cu trotineta electrică

Nici nu știu de unde să încep cu prezentarea virtuțiilor pe care trotineta electrică le exercită asupra sănătății personale a utilizatorilor.
Hai să începem cu lucrurile care se văd!
-Trotineta electrică asigură o condiție fizică de invidiat. Prin urmare, cei care se vor duce zilnic la serviciu cu ea nu vor mai fi obezi. Paloarea tenului persoanelor care circulă în mijloace de transport închise este înlocuită de merișoarele din obraji, părul este mângâiat direct de razele soarelui și poate respira în voie. Aspectul gleznelor rămâne mereu tineresc datorită mobilității picioarelor.
La fel de importante sunt și lucrurile care nu se văd.
-În autobuz există posibilitatea să luăm diferite boli de la cei care respiră spre noi. De la paraziți, la afecțiuni ale pielii și tuberculoză, toate intră în categoria riscuri asumate prin urcarea în mijloacele de transport în comun.
Aici suportăm și mirosurile neplăcute, aglomerația, frânele bruște puse de șofer, zgomotele, muzica pe care ne-o impun grupurile teribiliste de presiune socială, posibilitatea să fim jefuiți de bunurile pe care le posedăm, Așadar, fără să vrem, devenim prada fobiilor situaționale.
Evident că, gândindu-ne la un posibil accident de circulație, la blocarea ușilor sau încarcerare, în autobuz, suntem îndeptățiți să ne lăsăm pradă agorafobiei.
Astfel, călătorim cu teama de a fi jefuiți azi, de a rămâne blocați în autobuz mâine și devenim depresivi. La aceste aspecte negative se adaugă și întârzierile mijloacelor de trasport în comun și aroganța șoferilor sau a călătorilor, ambuteiajele care ne determină să întârziem de la serviciu...
Devenim atotputernici și încrezători în propriile forțe știind că ne putem lua trotineta la subraț și ajunge cu ea repede, curat, sportiv, în orice parte a orașului.

Un univers mai curat și o lume mai bună cu trotineta electrică

 

Imaginați-vă că, la orele de vârf, în centrul orașului dumneavoastră nu s-ar mai claxona nervos și nu s-ar mai înjura așa de mult!
Consumul de carburanți ar scădea, prin urmare petrolul s-ar putea ieftini. Pe locurile de parcare nu s-ar mai certa oamenii și nu s-ar mai face șicane în trafic.
Numărul accidentelor de circulație ar sădea vertiginos iar viața ar avea prioritate.
Toate aceste lucruri binefăcătoare pentru omul modern costă numai 3290 lei.

Dacă acesta este magazinul care va revoluționa universul, de ce să nu notăm datele lui de contact?
office@wheel-e.ro || 0742 943 353
Haideți să trasformăm trotinete electrică în cel mai răspândit mijloc de trasporturban din lume!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu