Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 12 martie 2020

CSALB PLEDEAZĂ PENTRU TINE, CÂND STAI ACASĂ DIN CAUZA PANDEMIEI

Trebuie să admitem că trăim timpuri grele și că pandemia bulversează întreaga omenire. Virusul periculos străbate continente întregi, iar oamenii sunt sfătuiți să rămână acasă, să respecte regulile de igienă, iar dacă vin din zonele roșii, să anunțe autoritățile și să accepte să intre în carantină, să nu îi îmbolnăvească și pe cei dragi.
În magazine, omenii golesc rafturile în cateva minute. Se așteaptă izolarea la domiciliu, închiderea piețelor și a magazinelor, în plus, mulți au fost anunțați să își caute de lucru în altă parte, fiindcă și-au pierdut locurile de muncă.
Banii s-au dus pe provizii, salariul următor nu mai vine și ratele la casă vor rămâne neplătite.
O nenorocire nu vine niciodată singură, de aceea în aceste vremuri tulburi este nevoie de CSALB, instituția salvatoare care mediază gratuit cu banca pentru a îți obține o grațiere de la plată pentru perioada aceasta în care nu poți ieși din casă, să îți cauți de lucru.
Nimeni să nu fie trist, fiindcă specialiștii în medierea conflictelor bancare de la CSALB vor media și vor găsi o cale de împăcare între datornic și bancă gratuit.
Nu scriu acest articol ca să înfricoșez, ci ca să aduc un strop de speranță în sufletele celor care primesc încercare după încercare: mai întâi și-au pierdut drepturile din timpurile de normalitate, apoi serviciul și sunt pe punctul de a pierde si credibilitatea și casa pentru care au plătit câțiva ani.
Nu trebuie să te deplasezi la sediul acestor mediatori de succes care se pun la dispoziți ta acum, ci totul se desfășoară online, parcurgând acești pași ușori:
1. Completezi formularul de pe site prin care soliciți arbitraj gratuit.
2. CSALB analizează cu atenție cererea ta, să știe exact ce metode de mediere să utilizeze.
3. Cererea este înaintă băncii.
4. Ambele echipe desemnează arbitrii care vor dezbate cererea la masa tratativelor.
5. Soluția găsită devine obligatorie pentru ambele părți.
6. Arbitrii discută cu părțile după găsirea soluției.
În vremurile normale, oamenii puteau munci în plus și câștigau suficient să își achite facturile, ratele la casă și să îi răsfețe pe cei dragi, dar astăzi, multe firme și societăți își încetează activitatea, iar angajații rămân fără venituri.
Dar Corpul Conciliatorilor este pregătit oricând să intervină pentru tine și mai mult de atât umanizează și imaginea băncilor.
Oare nu și-ar pierde ele toți clienții, dacă ar acționa inuman în aceste timpuri apăsătoare?
CASALB a rezolvat multe cazuri sociale ale unor oameni care și-au pierdut capacitatea de muncă în accidente cumplite.
Aveți încredere că veți supraviețui și nu vă temeți de nimic! Până și în lupta cu datoriile aveți aliați puternici. Nu trebuie să plângeți sau să vă arătați copleșiți de situație în fața copiilor! 
Ei așteaptă de le dumneavoastră ocrotire și demnitate, de aceea protejați-vă și aveți grijă de cei dragi!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu