Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

miercuri, 4 martie 2020

Felamo, un mall al frumuseții accesibil tuturor

Primăvara ne-a umplut brațele de flori si sufletele de speranțe. Hainele groase nu își mai au rostul acum, iar geaca îmblănită necesită înlocuire urgentă.
Poate că nici nu avem timp de colindat prin magazinele din oraș să ne înnoim garderoba, dar să profităm de oferta magazinului online Felamo.com, un adevărat mall al frumuseții, care oferă reduceri de primăvară de peste 40 %, până la 60 % la produsele de calitate premium pe care le livrează la domiciliu!
Primul produs pe care l-am remarcat și comandat a fost geaca subțire de toamnă pentru bărbați din piele ecologică, geacă stil motociclist, care pare o creație a marilor case de modă, dar costa sub 300 de lei. Strănsă pe corp, ea evidențiază un trup perfect lucrat la sală fiind disponibilă pentru mărimile: XS, M, L, XL și XXL.
Dar în magazinul prezentat există o colecție veritabilă de rochii de primăvară pe care are trebui sa le aibă în garderobă orice doamnă elegantă.
Rochia elegantă pentru femei, model vintage, din tartan, neagră în partea de sus și în carouri roșu-negru din talie în jos este o piesă care va stârni în mod garantat admirația celor din jur.
Prețul sub 100 de lei este incredibil de mic, raportat la calitatea materialului și aspectului rochiei.
Există mai multe variante cromatice ale acestui model, disponibil pentru mărimile: S, M, L; XL.
Rochiile pentru petreceri sunt seducătoare și la un preț avantajos.
Dar și produsele de machiaj și pentru aranjarea părului sunt de calitate superioară. Rujurile au consistență cremoasă și hidratează buzele, oja disponibilă este în culori originale și rezistentă.
Începeți primăvara cu produse comandate de pe site-ul magazinului prezentat mai sus și nu veți regreta! Veți avea o imagine de nota 10.
În plus, țesăturile din care este realizată îmbrăcămintea sunt deosebit de prietenoase cu pielea, de aceea comand fără să ezit și lenjerie din acest magazin, deoarece nu se decolorează, nu intră la apă și își păstrează aspectul de nou mult timp.
Cumpărătorii sunt atrași de calitatea produselor, de prețurile accesibile și de varietatea produselor. Din acest mall al frumuseții se pot cumpăra: produse pentru femei, pentru bărbați și copii și multe alte produse utile pentru casă sau pentru animale, fiindcă din ce în ce mai mulți oameni iubesc animalele în zilele noastre.
De la categoria Reduceri se pot alege produse de calitate excelentă la prețuri atât de avantajoase, încât garantat nu le găsiți în alt magazin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu