Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 18 aprilie 2014

100% natural cu Himalaya sau cât mai aproape de cer

În lumea invadată de chimicale, cosmeticele care conțin produse ce acționează 100% natural reprezintă o adevărată mană cerească, de aceea m-am refugiat preț de câteva momente pe http://www.hboutique.ro/.
Nicio investiție nu este prea mare ca să-ți știi tenul apărat de otrăvuri care ofilesc pielea și lasă urme adânci.
Toți oamenii care doresc să atenueze ridurile și petele lăsate de ani și de încercările vieții și să îmbătrânească frumos, să-și aleagă produsele Himalaya http://www.hboutique.ro/produse!
Mai întâi voi alege câteva produse pentru nepotul meu, Matei, un copil în sufletul căruia s-au copt rodiile iubirii sincere pentru mine. Pentru că-i place să petreacă mult timp în cadă, împreună cu peștișorii, rațele, balenele, pisicile de mare și pinguinii lui, pe care îi spală cu grijă mereu, ”Să fie culați”, aleg un gel de duș cu produse naturale http://www.hboutique.ro/produse/cosmetice-naturale-copii/Gel-de-dus-pentru-copii-214-200-ml#!prettyPhoto[gallery]/0/

Spălatul pe cap reprezintă un chin pentru micuț, așa că pentru a nu-i mai reproșa mamei :”Ial ai făcut asta! Mi-ai plomis că nu mă speli pe cap și că nu mă ustulă ochii!”, aleg și un șamponel delicat http://www.hboutique.ro/produse/cosmetice-naturale-copii/Sampon-delicat-pentru-bebelusi-6036-200ml
Acum a sosit timpul să-mi ofer și eu momente de răsfăț cu Himalaya. Pentru că gustul mentei m-a fascinat din copilărie, mi-ar surâde o pastă de dinți cu această aromă http://www.hboutique.ro/produse/cosmetice-naturale/igiena-orala/Pasta-de-dinti-Respiratie-proaspata-9989714-75-ml
Pentru îngrijirea feței, ideală ar fi o cremă revitalizantă pentru noapte http://www.hboutique.ro/produse/cosmetice-naturale/ingrijire-fata/creme/Crema-revitalizanta-pentru-noapte-317-50-ml, deoarece ziua ador să las tenul să respire! Obrajii mei simt direct stropii de ploaie, mângâierea lină a fulgilor de nea, degetele delicate ale vântului. Și acum pentru păr, un produs care să hrănească și să confere strălucire podoabei mele capilare: http://www.hboutique.ro/produse/cosmetice-naturale/ingrijire-par/curatare/Sampon-nutritiv-catifelare-si-stralucire-343-200-ml.
Ce pot să-mi doresc mai mult cu Himalaya, decât să mă simt 100% protejată de produsele chimice, de factorii care trasează fără milă urmele anilor pe chipul meu?
Închid ochii și mână-n mână cu Himalaya cuceresc cerul dorințelor mele și rodiile coapte ale iubirii de copil din sufletul curat al lui Matei!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu