Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 18 aprilie 2014

Cum îți așterni, așa dormi cu Salterra

O vorbă înțeleaptă spune: ”Cum îți așterni, așa dormi”, de aceea săturându-mă să-mi tot intre arcurile în oase, am făcut un drum până la magazinul virtual de saltele http://www.salterra.ro/.
M-au întâmpinat cu un mesaj frumos:”Paște fericit și sărbători pline de bucurie!”, apoi s-au oferit să-mi asigure consultanță gratuită.
Pe site există un ghid al cumpărătorului, ușor de răsfoit, cu explicații clare și produse variate: perne, pilote, saltele, microsaltele, lenjerii de pat, protecții saltea, paturi, canapele, copii, hotel, reducere, blog.
Și cum vine iepurașul, că am fost cuminți și buni ca florile de cireș, caut mai întâi un cadou irezistibil de confortabil pentru nepotul meu, Matei, când vine la mine să-i umplu portofelul cu Ben Ten cu hârtii de valoare din care să-și cumpere dulciuri și să sară pe saltea.
Merită o saltea naturală, chiar dacă este puțin piperată http://www.salterra.ro/saltele-si-mobilier/235-saltea-natura-.html. 545 de roni reprezintă un fleac față de cât merită el!

 Aș fi dorit să-i găsesc și un pat în formă de mașinuță de curse sau de navă extraterestră, dar voi pune salteluța pe un pat cumpărat deja de mine pentru nepotul favorit. Nu ar strica totuși să-i completez confortul cu un fotoliu în formă de ursuleț http://www.salterra.ro/saltele-si-mobilier/230-fotoliu-ursulet.html
Dar și cocoașa mea, care stă cam mult încordată la computer are nevoie de confort noaptea, așa că  aleg un pat Romance cu somieră http://www.salterra.ro/paturi/252-pat-romance-cu-somiera.html.
Pentru comenzi mai mari de 800 de roni se asigură livrare gratuită oriunde în țară, așa că, de mâine : ”Cum îmi aștern, așa voi dormi cu Salterra!”



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu