Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

duminică, 6 aprilie 2014

Dacă aș fi copil, cu ce jucării m-aș juca

Ce rol are jocul în viața copiilor? Joaca înseamnă repetarea unui rol înaintea reprezentației finale de pe scena publică. Un actor care uită rolul, care interpretează stângaci, care nu știe când să plângă și când să râdă, nu a repetat suficient sau s-a refugiat prea mult în lumea virtuală, surogat al realității...
Tocmai de aceea, fetițele se joacă de-a mamele și de-a gospodinele: pun apă și nisip în recipiente, fac focul, adorm și hrănesc păpușile, iar băieții sunt luptători, polițiști, doctori sau șoferi.
Dacă aș fi copil, mi-aș dori o căsuță din lemn, în care să păstrez o ordine deplină și să-mi primesc musafirii reali sau imaginari:
BEBETI pune la dispoziția părinților și copiilor jucării făcute din lemn, sănătoase și utile, pentru ca micuții să simță seva copacului, mângâierea frunzelor, parfumul lemnului http://www.bebeti.ro/.
În plus, bunicii cioplesc primul căluț din lemn nepoților, ferindu-i de plastic și fier, de piese care se pot rupe și pe care nepoții le pot înghiți. Este atâta dragoste și răbdare în gestul lor de a da formă și suflet lemnului, încât voi adora mereu jucăriile confecționate din acest material!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu