Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

duminică, 19 februarie 2017

BlogAwards, vestitorul primăverii

Premiile ne înfloresc truda însămânțării

Am luat de multe ori o mână de cuvinte și le-am semănat în țarina blogului meu. Am săpat mai întâi șanțurile interesului, am pus îngrășământul natural al sincerității, iar după ce plantele s-au conturat le-am udat cu dragostea pentru scris și pentru cititorii mei.
Mi-au crăpat mâinile și buzele, stropi de sudoare și de suflet au crescut recoltele, iar pentru toate acestea BlogAwards a fost prima platformă care mi-a așezat cununa de lauri pe cap. Marius Călugăru a fost cel care a pus medalia la gâtul meu, zilier în câmpul comunicării, dându-mi aripi.
Talentul meu era răsplătit: flori, bani, coșuri cu bunătăți, atenții pe care le-am oferit la rândul meu demonstrându-le celor dragi că a dărui este Eternul Rai.

Blog Mărțișor premiază bloggerii perseverenți și harnici

Bate vânt de primăvară. Albul și roșul se-mpletesc în viețile noastre, inocența și pasiunea se completează reciproc, iar șnururile de la mărțișoare ne vestesc renașterea. Pentru că a sosit vremea semănatului, BlogAwards ne provoacă să participăm la campania BlogMărțișor, ediția 2017 și ne garantează că premiile ne așteaptă și vor fi acordate celor mai harnici dintre noi.
O întrecere la început de primăvară este un semn de belșug. Să câștige cel mai bun, fără acuzații de plagiat, de „furat startul”, „de coate date-n plexul celui care aleargă alături”, fără descalificări și retrageri de medalii. Să nu se confunde expresivitatea cu corectitudinea, iar juriul să fie înțelept!
Care este traseul de la start până la câștigarea medaliei?
1) Se scrie un articol de promovare a competiției care se distribuie pe rețelele de socializare.
2) Se muncește cu responsabilitate și talent la cât mai multe campanii din competiție.
3) Se are în vedere calitatea articolelor, originalitatea, caracterul persuasiv al acestora, de aceea se respectă rețetele eminesciene ale succesului: „ când scriu sufletul îmi sângerează la fiecare cuvânt” sau „mai mult șterg decât scriu”.

Zecarii premiați

Primii clasați primesc premii garantate: mouse wireless, set de casti si un mouse pad. Sunt mărțișoare necesare vieții de blogger, fiindcă înarmat cu setul de căști și călare pe mouse, acesta pornește în cucerirea lumii virtuale.
Cruciada de primăvară aduce și alte premii oferite în ordinea clasării primilor 10 concurenți: 3 smartwatch-uri și 7 selfie stick-uri.
Mi-am pus mărțișorul competiției în piept și sper ca eforturile tuturor să fie răsplătite.
Să vină primăvara, să ne pună la gât medalii din ghiocei și raze de soare!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu