Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 11 februarie 2017

Vraja iubirii cu StarShinerS

Ingredientele de bază ale descântecelor de iubire: rochii damă de la StarShinerS.

Lucrul cel mai greu în realizarea vrăjii nu constă nici în rezistenţa partenerului la magie (cu rochii de la StarShinerS va fi zero), nici în textul incantaţiei şi repetarea lui de 9 ori (este suficient să te vadă o dată îmbrăcată aşa şi va capitula, prin urmare numărul nu contează), nici în momentul zero ales pentru rostirea descântecului (doar când porţi rochii de seară seducţia are loc la miezul nopţii), ci în alegerea rochiilor!
Vraja iubirii se declanşează din momentul în care rochia aleasă te luminează în exterior şi în interior fiindcă pentru asta a fost croită. Virtuţiile magice au fost distribuite de la material la croială, mergând până la asigurarea confortului personal. Purtătoarea unei ţinute emană siguranţa de sine a unei dive şi cum cred că ar fi puţin spus, revin şi corectez cu spirit de răspundere: a unei regine.
Hei, cu o iubire pe faţă şi două pe dos poţi fi în centrul iubirii purtând tricotaje iarna.

Rochii elegante pentru iubiri elegante!

 Iubirea elegantă vine atunci când tu nu îţi poţi lua ochii de la el, iar el de la tine fiindu-vă suficienţi unul altuia. La fel sunt şi rochiile: când te îmbraci de la StarShinerS nu simţi nevoie să înşeli cu alte branduri!
Ai totul acolo de la mărime, la culori, mărimi şi materiale!
În funcţie de tendinţe, de gusturi şi de măsuri dorinţele îţi vor fi în totalitate îndeplinite!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu