Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 4 februarie 2017

Protestul bebelușilor din țară


Stimați cititori, articolul de față nu este o glumă! De mâine, 4 februarie, 2017 toți bebelușii au anunțat că vor ieși în stradă ca să protesteze împotriva produselor scumpe și de calitate îndoielnică destinate lor, comercializate de alte magazine pentru copii decât de PeBebe.ro.
Mitingul este autorizat de Magazin PeBebe.ro care încurajează democrație din fașă și pune la dispoziția bebelușilor pachete promo, produse pentru alăptare și hrănire, cărucioare copii, pentru cei aduși la miting cu mașinile, scaune și coșulețe auto, premergătoare, îngrijire, jucării, marsupii și hamuri textile, mașinuțe și tricicletă copii.
Copiii sunt dispuși să manifeste pașnic, să strige împotriva produselor care le pun în pericol sănătatea și securitatea solicitând protecție din partea jandarmilor-părinți. Ei au amenințat că vor arunca toate biberoanele a căror tetină se strânge când ei vor să se hrănească și doresc să li se cumpere numai Biberoane Doctor Brown’s.
„Vrem la închisoare/Alte biberoane!/Calitate, calitate/Repede să curgă lapte/Fără efort și colici/Liniște pentru mămici!”

 Se solicită dreptul la plimbare

Bebelușii au amenințat că-și vor arunca pamperșii peste tot dacă nu li se garantează dreptul la plimbare în condiții decente fiindcă s-au săturat de cărucioarele cărora le ies roțile când le este lumea mai dragă tulburându-le somnul de frumusețe, fără parasolare sau acoperiș în caz de ploaie. Frâna căruciorului trebuie să țină bine ca „bebelușul de la bord să nu se accidenteze”, să dispună de spațiu pentru depozitarea hranei, a jucăriilor și schimburilor, ca mama să nu aibă scuze:„Te-am scos la plimbare, dragul meu! Am mâinile ocupate, degeaba plângi că ți-e foame și sete!”


Cărucioare Coccolle, ideal pentru conducerea portofoliului de turism

 

Deși sunt mici, bebelușii moderni știu ce vor. Zîmbetul lor nevinovat ascunde dorințe îndreptățite: de ei depinde viitorul țării și al familiei! Ce are acest cărucior din imagine față de altele de l-au ales bebelușii?
1) Trei poziții de reglare pentru ca prințul moștenitor să se simtă perfect în orice poziție.
2) Greutate scăzută.
3) Schimbă direcția de mers, „după cum bate vântul”către părinți sau către trecători.
5) Posibilitatea de reglare a suportului pentru picioare și scut anti-murdărire a împăratului.
6) Copertină de soare mare care poate fi reglată.
7) spațiu generos de depozitare (încape garantat și răsfățul).
8) Bară de protecție, hamuri de siguranță pentru clipele de moțăială din parlamentul străzii.
Cu siguranță că la protest vor participa toți bebelușii din țară, iar guvernul va interzice produsele care le pun sub semnul întrebării sănătatea și securitatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu