Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 17 ianuarie 2014

Căsnicie cu tehnologia

N-aș fi crezut niciodată că voi face casă bună cu tehnologia. Am fugit de ea mâncând pământul, mi se părea cu aere de vedetă, ușuratică pentru că pătrundea în viețile tuturor aducând dispute în familie:
- De ce i-ai dat like ăleia pe Facebook? Cu cine vorbești acolo de nu mă bagi în seamă? De ce stai, dragă, la computer și lași copilul să plângă până moare?
Ea era implicată în toate discuțiile dintre soți sau iubiți. O vreme mă plimbam prin parcuri, pe munți și prin păduri, ascultam păsările, mă bucuram de mireasma florilor, mă lăsam mângâiată de șoaptele izvoarelor...
Dar ea era prea elegantă, prea în pas cu moda, prea apetisantă să nu fie remarcată. Un film, concursuri cu premii, blog, rețele de socializare și informație, enorm de multă informație! M-am îndrăgostit ușor-ușor de ea și am constata că sunt dependentă cronic de tehnologie. Ca un alcoolic îmi tremurau mâinile când nu mai aveam conexiune sau nu-mi puteam deschide e-mailul.
Și când fac aceste mărturisiri, nu pot să nu vă direcționez spre http://www.digipedia.ro/ ca să-i descoperiți farmecul deplin. Vă veți îndrăgosti și dumneavoastră de http://www.digipedia.ro/masina-de-formula-1-realizata-din-250-de-hard-disk-uri/
sau de vocea de soprană a tehnologiei http://www.digipedia.ro/xperia-e1-telefon-cu-un-sunet-impecabil-de-la-sony/
Și iată că se lucrează deja la noul chip al tehnologiei: buzele, pomeții, ridurile fine http://www.digipedia.ro/microsoft-anunta-ca-se-lcureaza-la-windows-9/.
Se pare că-mi priește parteneriatul cu tehnologia și că nu o voi lăsa niciodată să plece din casa mea!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu