Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

miercuri, 15 ianuarie 2014

Raiul muncii intelectuale

Merele de aur se coc doar dacă pomul este îngrijit cu determinare, biroul meu devine un Rai al intelectualității  după ce fac o vizită la http://www.dpap.ro/showroom.html. Showroomul este un muzeu în care poți încerca exponatele: 12 000 de produse distribuite pe o suprafață de 100mp, de la capsatoare, la cartușe cu nuanța preferată de cerneală. La 50 de lei investiți în birou, depozitul de papetărie oferă clienților băuturi răcoritoare, ceai sau cafea, tratându-i ca pe niște prieteni vechi și adevărați.
Am planuri mari de viitor: sper să mi se joace pe scenă cel puțin una dintre piesele de teatru, să fiu invitată la premieră și să mă duc împreună cu elevii mei, dar întâi trebuie să-mi transform spațiul de lucru într-un adevărat Paradis.
O tablă magnetică http://www.dpap.ro/tabla-de-conferinta-rama-din-aluminiu-120-x-300cm-smart.html îmi este de folos în profesia mea: voi face lecțiie mai atractive, o voi utiliza la inspecții. Indispensabil mi-ar fi și videoproiectorul: http://www.dpap.ro/videoproiector-xga-optoma-ex765.html care se află în stoc limitat.
Uitați ce comoară am descoperit pe site: http://www.dpap.ro/stilou-din-aur-masiv-waterman-exception.html.

Cum să alegi doar trei produse din mulțimea de minunății. Sper ca peștișorul de aur http://www.dpap.ro/ să-mi îndeplinească toate dorințele și să nu le limiteze!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu