Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 4 ianuarie 2014

Izbăvirea se caută

Mântuirea omului din păcat și din suferință nu vine niciodată atâta timp cât el stă cu mâinile-n sân și așteaptă, fără să creadă în șansa sa de salvare. Nu scapă nimeni de neajunsuri devenind un bocitor permanent, ci acționând. Fie ca în întreaga noastră viață, căile de izbăvire să reprezinte căutări permanente ale noastre,  oameni dotați cu demnitate, cu capacitatea de a găsi soluții de viață și cu posibilități pragmatice de acțiune!
Dumnezeu este bun, dar nu duce hrana cu lingurița la gura omului leneș, deoarece are treburi mult mai importante de făcut. Pământul rodește numai când este săpat și îngrijit la timp., evoluția noastră nu se petrece în timpul somnului. Multe oportunități ne stau la dispoziție în epoca actuală, important este să fim interesați să le culegem și să le valorificăm.
Dormitând într-o rutină călduță și confortabilă, nu vom ajunge niciodată acolo unde ne-am propus.
Este datoria oricărui om să-și asume riscuri, să se zbată, să acționeze pentru propria izbăvire de neștiință, de boală, de sărăcie! Acționând în acest fel, muritorul nu are timp să întrevadă sfârșitul, în mod cert moartea îl va surpinde în picioare luptând. Ecourile colindelor s-au stins, luminile multicolore s-au diluat, haideți să depunem eforturi pentru propria noastră izbăvire și în acest fel și universul va deveni mai bun!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu