Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 5 aprilie 2016

Halta fericirii


Viața oprește uneori puțin în halta fericirii. Atunci, ai timp să cobori câteva minute din vagonul ticsit cu parteneri de călătorie, unii dragi, alții pisălogi sau incomozi, să iei o gură proaspătă de aer, să-ți clătești fața cu apa rece de la cișmea ca să poți călători demn până la sfârșit.
De regulă fericirea este individuală. Se-ntâmplă ca fericirea personală să producă nefericirea altcuiva și atunci trăiești un soi de bucurie vinovată. Râsul cristalin este umbrit de lacrimile celui care a pierdut, de aceea consider că omenirea câștigă pe deplin doar atunci când un sol al fericirii vine și împarte premii, zâmbete și încredere în forțele proprii tuturor, iar oamenii, însuflețiți de gestul inițiatorului fericirii rup o bucată din covrigul lor și celor care n-au.
Baia colectivă de emoții pozitive ale sufletului ne face lumea mai frumoasă, marea trecere o călătorie de triumf a vieții asupra morții și a generozității asupra egoismului...
„Oamenii pot și trebuie să fie fericiți unii cu alții!” acesta este principiul după care își conduc activitatea cei de la Komunomo.
O platformă socială atipică, 100% românească, își propune să reunească oamenii în jurul fericirii adevărate și să-i determine să-și acorde întâietate unii altora în momentul în care „tortul mulțumirii” va fi împărțit.
Totul debutează cu o expoziție a tuturor oamenilor fericiți din România.  Oricine poate participa la concursul din perioada 29 martie-12 aprilie, 2016.
Cu o fotografie care surpinde oameni fericiți câștigă toată lumea:
* organizatorii, Komunomo si F64, că au cui oferi premiile
*câștigătorii celor trei premii substanțiale: Premiul I Voucher F64 în valoare de1000E, Premiul II
Voucher F64 în valoare de700E, Premiul IIIVoucher F64 în valoare de300E
Cei care votează pot câștiga cele 4 premii suplimentare acordate
*Toți cei care se reunesc pe platformă, mânați de dorința de a-i face pe cei din jur fericiți!

Și-acum, dați-mi voie vă rog să vă prezint o fotografie care a făcut mulți oameni fericiți, fără să surpindă fericirea în zâmbetul sau în privirea cuiva! Mă mândresc cu această fotografie!
Ea reprezintă prima declarație scrisă de iubire a unui copil fericit, adresată mătușilor, unchilor și părinților.
Nici nu realizați cum a reușit să reunească familia aflată la sute de kilometrii distanță în jurul fericirii!!!
Cine a fost fericit după ce acest bilețel a fost fotografiat și distribuit?
1) Matei pentru că a reușit să scrie și să-i asigure de dragostea lui pe cei din viața lui.
2) Părinții fiindcă băiețelul știe să scrie de-acum.
3) Doamna învățătoare pentru rezultatele muncii dumneaei.
4) Toți cei nominalizați de Matei în declarația lui sinceră...
Și a mai fost o fotografie care m-a făcut să râd din toată  inima. Un elev mi-a cerut voie să facă o poză de pe mobilul său cu mine, la catedră și mi-a arătat rezultatul. Îmi furase fața și mi-o dăruise în schimb pe-a lui. Aveam spâncene stufoase și eram tunsă băiețește, dar eram cea mai fericită profesoară din lume. Știam că după ani voi rămâne în inimile celor pe care-i modelam.

SĂ TRĂIASCĂ FOTOGRAFUL!!!

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu