Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 26 aprilie 2016

„Ultimul tren spre succes pleacă peste cinci minute de pe peronul Provident!”

Gară cenușie în care se intersectează existențe. Cele mai multe trenuri pleacă în direcții cuminți: Rutina, Mediocritata, Lecții predate de viață, Necunoscutul...Ascult cum se anunță plecări și nu mă pot hotărî...Așa am fost întotdeauna, m-am urcat la repezeală în ultimul tren, dar l-am prins. Biletul spre destinațiile banale costă puțin, dar stau și chibzuiesc dacă nu ar trebui să investesc în călătoria mea de inițiere în afaceri o sumă considerabilă, să pot merge toată viața la clasa I după aceea...
O călătoare hotărâtă mă sfătuiește să nu ratez ocazia de a-mi lua un bilet la trenul de lux Provident și de a mă îndrepta spre succesul în afaceri. Îmi spune că personalul preia toate bagajele/grijile mele, că nu trebuie să mai mă agit pentru ziua de mâine, căci asemenea păsărilor cerului voi primi hrana și îmbrăcămintea, iar facturile vor părea că nu vor mai fi!!! Fost-au, n-au fost sau au fost un vis? Ea a devenit clientă fidelă a trenului, fiindcă se afla odată cu moralul la pământ și a făcut un împrumut pentru un aparat de fotografiat performant, apoi s-a trezit la destinația numită Fericire, care venea cu Bunăstarea la pachet.
Mă inivită să vizionăm împreună jurnalul evoluției sale sociale!
Rezervările se fac la 021 2757575 sau 021 9877 sau printr-un simplu SMS la 1805. Programul cu clienții este mai mult decât generos: în cursul săptămânii de la 7.30 la 22, iar sâmbăta și duminica de la 8, la 18.
Călătoria de inițiere constă într-un împrumut generos pe care-l pot investi. 10 000 de lei pe care-i voi rambursa în 18 luni, având o rată lunară de 737 de lei.
„De mi-e dat să urc zilnic câte-un munte/Am să caut fericirea în lucruri mărunte” sunt versurile care mi s-au întipărit în minte. Știu exact ce am de făcut cu acești bani! O fermă mică, la țară, cu ponei, capre jucăușe, pui de aur, curcani uriași și iepurași fricoși pentru oamenii de la oraș, plictisiți să-și petreacă viața între betoane. Ateliere de îngrijit zarzavaturi proaspete pe care să și le culeagă singuri ca să le mănâne, expediții la cules fructe de pădure și borcanele de dulceață cu care se vor întoarce din concediu...
Concursuri de orientare în natură, de cățărare în copaci, de construit case din crengi pentru a se adăposti de ploaie. Lecții de supraviețuire în care să numere bătăile inimii naturii și să-i sărute mâinile în semn de respect că ne suportă și ne întreține!
Visez cu ochii larg deschiși așteptând pe peron. Cineva mă lovește cu un geamantan vechi, din care-i cad hainele în dezordine, apoi țipă la mine numindu-mă „încurcă lume”.
Pornesc hotărâtă spre ghișeu când aud anunțul: „„Ultimul tren spre succes pleacă peste cinci minute de pe peronul Provident!”

Un comentariu:

  1. Voi recomanda oricui caută împrumut de afaceri către Le_Meridian, m-au ajutat cu un împrumut de patru milioane USD pentru a-mi începe afacerea de quilting și a fost rapid Când am obținut un împrumut de la ei, a fost surprinzător de ușor de lucrat cu ei. Ele pot finanța până la suma de 500.000.000.000 de dolari (cinci sute de milioane de dolari) în orice regiune a lumii, atâta timp cât există 1,9% ROI pot fi garantate pentru proiecte. Procesul a fost rapid și sigur. A fost cu siguranță o experiență pozitivă. Evitați escrocii de aici și contactați serviciul de finanțare Le_Meridian activat. lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. dacă sunteți în căutarea unui împrumut de afaceri.

    RăspundețiȘtergere