Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

miercuri, 24 august 2016

Shell Rimula Ultra 5W-30, elixirul longevității motoarelor de sarcină mare


Să conduci un colos pe drumurile lumii reprezintă o mare responsabilitate, fiindcă trebuie să protejezi „copiii din jur ai traficului rutier”. Față de un tir sau un camion de sarcină mare, un autoturism sau o camionetă par jucării cu telecomandă.
Din păcate, conform ultimelor studii, în țara noastră lipsește educația utilizării uleiului de calitate pentru motoare, mai mult de-atât la un control inopinat s-a constatat că 50% din mașinile care circulau în România aveau nivelul de ulei scăzut. (sursa aici).
De ce este foarte important să utilizăm un ulei de calitate pentru motor și în cantități sufieciente?
1) Uleiul sub nivel sau de poastă calitate duce la sporirea consumului de carburant și ajungem să înțelegem pe pielea noastră efectele proverbului:„Scump la tărâțe și ieftin la făină.”
2) Folosind ulei puțin și de proastă calitate, ne transformăm camionul în locomotivă cu aburi a șoselelor fiindcă: va gâfâi, mașina se va trasforma într-o saună, de pe eșapament vor ieși coloane de fum alb cum ies iarna în zilele geroase de pe coșurile caselor locuite... Dacă nu vom utiliza elixirul longevității, Shell Rimula, segmenții se vor bloca, iar motorul se calează.
3) Să nu facem experimențe pe mașinile noastre! Obligând motorul să meargă cu ulei puțin și prost sau fără ulei, acesta se gripează și nu se poate mișca nici tractat, dacă este în viteză.


 Shell Rimula Ultra prelungește viața motoarelor și prețuiește la adevărata valoare viețile tuturor participanților la trafic. Imaginați-vă că fumul alb ce iese de pe țeava eșapamentului orbește conducătorii auto lipsiți de experiență. Aceștia pot intra pe contrasens și vor secera instant viețile oamenilor. În plus, motorul camionului cu ulei puțin și prost „are un stop cardiac” pe autostradă. Murind în trafic există riscul ca micuții care rulează alături de el să se fărâme izbindu-se de uriaș.
Dynamic Protection Plus este bijuteria de care elefanții traficului au nevoie.Uleiurile Shell Rimula sunt eroii traficului intens fiindcă protejează vehiculele de sarcină mare prin cele trei funcții vitale pe care le oferă (protejează împotriva acidității, combate depunerile și controlează uzura), dar și viețile tuturor participanților la trafic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu