Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 21 octombrie 2017

Trebuie sa merite încrederea cel carea îl aduce pe cel drag mort acasă...

Nu știu cum se face că nu poți să accepți despărțirea de surâsul drag, de brațul mângâietor, de sufletul mamă sau de sufletul geamăn! Ai aflat că a murit printre străini și citești la disperare pasajul acela despre sufletul care va poposi la loc de verdeață, adică va intra în Rai. Ai nevoie să crezi în el pentru a trece cu bine peste momentul în care fața celui drag este învelită cu pilota pământului și dispare. Între tine și el o barieră de netrecut, dar înainte de a fi primit cu brațele deschise de materia primă din care a fost făcut, trebuie să fie adus acasă de oamenii de încredere, care să nu-și bată joc de durere și să nu profite de pe urma acesteia!
-Să nu aud de firme de pompe funebre si de repatriere decedati Italia, va spune zgârcitul fără suflet al familie, uitând două lucruri:
1) Nimeni nu este nemuritor, iar „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!”
2) Verifică înainte de a face o afirmație!
Nimeni nu este etern și nu poți fi nepăsător, când cel drag așteaptă ultimul serviciu din partea ta! Dacă tu ai fi condamnat să-ți dormi somnul de veci printre străinii care ți-au luat viața, ai avea odihnă? Ce te costă să ceri o ofertă de preț și să faci diferența dintre costurile practicate de agenție și cele la care s-ar ridica aducerea mortului pe cont propriu de către aparținători?
Iată de ce m-am gândit să verific dacă profesioniștii de la Funebri Santa Maria sunt persoanele de încredere care merită să ne aducă morții acasă.
1) Am verificat dacă stau de veghe și sunt gata să ne ajute la orice oră din zi și din noapte. Sâmbătă, 21-X-2017, la ora 15, 20 am plasat o ofertă de preț pentru o repatriere de la Roma la Bârlad, iar răspunsul l-am primit fix peste 7 minute. Iată dovada:

Santa Maria <funebrisantamaria@gmail.com>
To:elenalarisastan@yahoo.com

21 Oct at 15:27
Buna ziua

Prețul acestei repatrieri este de 2300 euro

Servicii incluse

- obținere documente de repatriere complete  cu toate taxele incluse

- sicrie de repatriere complet echipate

- transport funerar internațional

Va multumiM

Cu stima


Gabriela

 Va stam la dispozitie non stop la nr 0040724888853

Trebuie să vă spun că am considerat că merită să le evaluez pozitiv promptitudinea și să costat că prețurile firmei se ridică la jumătatea sumei estimate de presă că ar cheltui-o familia pentru aducerea mortului pe cont propriu în țară.
România TV apreciază costurile totale ridicânsu-se la 3000-6000 de euro, plus înfruntarea birocrației infernale, în timp ce firma percepe 2300 de euro.
Am solicitat si costuri repatriere decedați Germania selectând Iașiul ca destinație finală, iar bugetul mi s-a spus că variază, în funcție de orașul din Germania unde s-a înregistrat decesul și anume cât de mare este distanța dintre Iași și urbea X din Germania, între 1800-2300 de euro.
Cercetând și mai mult situația pot spune cu certitudine că sunt multe cheltuieli mărunte și multe obiecte care intră în componența sicrielor de repatriere de care familia neinițiată în astfel de probleme nici nu a auzit.
Iată de ce, profesioniștii prompți, serioși și cu experiență ne va ajuta să ne îndeplinim cu onoare ultima îndatorire față de cel drag!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu