Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 16 ianuarie 2016

Să iubești zece femei...

Greșea când se lăsa inspirat de versurile manelelor pe care le asculta până la epuizare fiindcă mania persecuției devenise la el o obișnuință. Cum vedea o femeie pe stradă, fie că era blondă, șatenă, roșcată sau brunetă se imagina petrecându-și nopțile cu ea. Nu-i știa numele, dar o îmbrățișa în imaginație, o dezbrăca din priviri, tocmai de aceea de Valentine’s Day nu avea o iubită, deși toate femeile de pe stradă îi înflăcărau imaginația.
„Să iubești zece femei/Să nu știi pe care-o vrei” repeta pe stradă, iar cei care-i deslușeau șoaptele se trezeau râzând în hohote.
-Dau un regat pentru o iubită! Un anunț în media m-ar scuti de singurătate de sărbătoarea dragostei?
Se gândi bine. Mai dăduse un politician anunț că-și caută iubită și fusese dat afară din partid...Dacă pe el îl vor da afară din casă părinții.
Nu frecventa site-urile deocheate. Ar fi fost sub demnitatea lui, de aceea intra în magazinul de Just4Girls și își clătea ochii cu imaginea modelelor în lenjerie intimă.
Cu imaginea modelului în ochi și în minte se ducea prin zăpadă la serviciu. Pe alocuri, oglinzi de gheață făceau să danseze puținii trecători ce sfidau iarna dezlănțuită. În fața sa mergea o fată drăguță, îmbrăcată sport. Era micuță de statură și puțin grăsuță.
-Ce diferență între ea și fata aceea de pe site, spuse trecând nerăbdător mai departe.
Nu se depărtă bine că auzi strigând:
-Ajutor, ajutooor! Să mă ridice cineva din zăpadă! Piciorul meu, piciorul meu!
Fata zăcea lângă un gard. Pe stradă doar ei. Viscolea. Nu o putea lăsa să fie acoperită de nea sau să moară înghețată. Sună la serviciu să anunțe că nu poate să ajungă, apoi se îndreptă către fată.
Plângea. Avea niște ochi verzi, magnifici și părul de culoarea focului îi ieșea de sub căciulă.
„Frumos chip, admiră în gând! Poate e șansa mea să nu fiu singur de Ziua Îndrăgostiților. Mi-a trimis cerul cadoul de care aveam nevoie, de aceea trebuie să mă port cu el ca și cu un bibelou. Fata aceasta este vie, lângă mine, în timp ce toate celelalte himere...”
O ridică în brațe și se gândi să o ducă acasă. Ai lui erau plecați la țară, la căsuța făcută pentru a-și petrece timpul după pensionare. Parcurse așa cele câteva sute de metrii purtând-o ca pe un trofeu. Ea nu protesta.
-Să ai încredere în mine, îi spuse!
În casă era cald și bine, dar mâinile și picioarele fetei erau amorțite.
-Îmi dai voie să te ajut să-ți schimbi hainele ude? Ai nevoie de ajutor. Te învelesc în pături calde și moi, iar rufele le bag în mașină. Până se vor usca vei fi regina acestui pat.
Au râs în hohote de situație. Fiind prea ocupat cu studiile și serviciul, nu reușise să stea atât de aproproape de o fată. Doamne, vorbea atât de frumos parcă ar fi fost poetă. Vorbea ca din cărți. Ascultând-o i s-a părut înaltă și subțire, cu picioarele până în gât, deși era micuță și plinuță după gusturile lui. Sub blugi și hanorac găsi o lenjerie care-l puse pe gânduri:  Lenjeria sexy care-i plăcu așa de mult.
Îi scoase ușor lenjeria sexy și îi pregăti o gustare: ceai cald, fructe și prăjituri. Pentru prima dată se simțea util.
Îi luă măsură din ochi și se gândi să-i comande o lenjerie Valentin's day pentru a marca prima lor întâlnire.
Alese cu grijă pariind pe roșu.
Au trăit împreună o iarnă a dragostei fiindu-le atât de cald împreună, încât acum se împlinește un an de la nunta lor. Sunt fericiți, împliniți, deși ea abia se mișcă. Poartă în burtică rodul iubirii lor, iar el nu mai visează cu ochii deschiși pe stradă, nici nu-și mai amintește versurile:„Să iubești zece femei/Să nu știi pe care- vrei”, fiindcă soția lui valorează cât o mie de femei. Nu mai ascultă manele demult și a renunțat la țigări de dragul ei. Citește mult și deseori vorbește și el ca din cărți. Îi este puțin rușine de trecut și binecuvântează mereu iarna cu zăpezile ei miraculoase!!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu