Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 9 ianuarie 2017

Campania un cuptor cu microunde pentru fiecare familie și instituție.


De când grija pentru om ocupă primul loc pe lista politicienilorcuptoare cu microunde sunt puse acum la dispoziția tuturor în autogări, la intrarea în parcuri, în birouri, în sălile de clasă și pe holurile tuturor instituțiilor. Nimeni nu mai este obligat să înghită o mâncare care să-i înghețe gura și stomacul sau să ardă cerul gurii.
„Se lansează programul Un cuptor cu microunde pentru fiecare familie!”, au anunțat guvernanții și de-atunci nu au mai putut fi înlocuiți de la putere fiindcă gospodinele au fost în extaz, toți alegătorii cu drept de vot recunoscători, opoziția nu a mai avut reproșuri de făcut, de fapt...a încetat să existe.
De-atunci copiii nu mai plâng că le este foame și că nu au răbdare să aștepte ca supa din frigider să fie încălzită pe aragaz când presiunea este înfiorător de mică, soții nu mai sunt nemulțumiți că nu au fost așteptați cu mâncare caldă, ci s-au mărit comenzile la restaurant (căci nevasta este ocupată uneori să urmărească telenovelele), afaceriștii își freacă mulțumiți mâinile, bărbații se simt în centru atenției și toată lumea este mulțumită.

Funcție de autocurățare

Mulți își țineau cuptoarele cu microunde ca piese de mobilier în bucătărie sau ca motive ale vanității fiindcă erau greu de curățat după utilizare. Grăsimea scursă, arsura, resturile de mâncare revărsate din vase se îndepărtau cu dificultate. Acum aparatele dispun de funcție de autocurățare, care se declanșează instant după folosirea lor. Mirosul alimentului care a fost încălzit dispare, astfel că poți pune cu încredere ceașca de cafea, după peștele sau după pizza.

Adio supraîncălzire

Culmea absurdului: să scoți mâncarea din frigider să o pui în cuptorul cu microunde, iar copilul să mai aștepte 10 minute ca acesta să se răcească!!!
Acum acest aspect ține de domeniul trecutului, fiindcă hrana nu se mai încălzește excesiv, ci moderat să poată fi consumată imediat.

Surse alternative de alimentare

Ce este de făcut când te-a durut capul toată ziua (mă rog, așa se poate spune când nu ai chef să gătești), mâncarea de la restaurant a sosit la timp, dar s-a răcit îngrozitor, iar spre ghinionul tău este pană de curent?
El trebuie să sosească dintr-un moment în altul. Poți să păstrezi legătura de pe cap și aerul de suferindă, până își va face treaba aragazul, el va înțelege de unde este mâncarea și se va supăra...
La asta s-o fi gândit și producătorul când a prevăzut cuptorul cu microunde cu acumulatori ce pot fi încărcați la energia solară, eoliană sau chiar de la lumina zăpezii în zilele de iarnă.

Înlocuitor rapid al aragazului

Elegant, minuscul, economic și eficient, cuptorul cu microunde înlocuiește aragazul fiindcă dispune de funcția de gătit la aburi, ba are și un compartiment prevăzut cu rotisor.
Deși are funcții multiple, consum de energie redus și se curăța singur, prețul a rămas la fel.
Cuptorul cu microunde este securizat perfect, încât și copiii îl pot utiliza fără să fie răniți sau să provoace incendii sau explozii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu