Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 17 ianuarie 2017

Curcumin, leacul natural împotriva durerilor și îmbătrânirii

Au trecut zilele în care li se vindea oamenilor arsenic sau mercur ca leac împotriva îmbătrânirii, iar ei își îndeplineau visul murind de tineri. Vorba aceea: te tratezi de una și mori de alta!
Omul este atât de mult prețuit, încât triumful unui produs pe piață  este realizat în urma cercetărilor științifice riguroase și a studiilor temeinice.
Iar dacă în istoria biblică: „A căzut, a căzut Babilonul!” consfințea prăbușirea răului comasat din lume, în zilele noastre: www.curcumin95.ro înseamnă începutul unei ere fără bătrânețe și fără dureri.
Curcuminul ne mântuiește de cele două îngrijorări care macină mintea omenească: durerile și pierderea irevocabilă a tinereții.

Substanța minune extrasă din planta sfântă

Cultivată de aproape 2000 de ani în India, Curcuma sau Turmericul este considerată o plantă sfântă. Nu putea fi tratată altfel, când ea este în același timp condiment, colorant natural și medicament.
Efectele sale benefice sunt multiple: antialergice, antivirale, antibacteriene, realizând detoxifierea și calmând durerile. S-a constatat că populațiile care consumă constant planta au un optimism debordant și nu suferă de depresie.
Cele peste 10 000 de studii medicale au demonstrat cu dovezi că subtanța fermecată combate bolile cronice ale secolului. Studiile medicale au subliniat capacitatea substanței miraculoase de a vindeca bolile cardivasculare, cancerul și Alzheimerul sau Parkinsonul. Au urmat bolile de piele și cele ale plămânilor sau ficatului.
Vindecarea sau ameliorarea era generată de un produs natural, nu de intervenții chimice mutilante sau chirurgicale. Am cunoscut cazuri în care oamenii disperați de amenințarea morții au făcut cure cu pământ, au înghițit petrol cu lingurița, au mâncat saci de leurdă și zeci de kilograme de tătăneasă și fiindcă a lipsit documentarea au orbit (de la tătăneasă) sau și-au îmbolnăvit stomacul!

Extract95 Curcumin&BioPerine și nu praf de cretă sau cărămidă

 Pentru ca nimeni să nu se îmbogățească de pe urma suferinței celorlalți este necesar ca produsele să fie cumpărate de la surse avizate și după o temeinică documentare. O substanță așa de folositoare, având capacitate de vindecare-ameliorare complexă se absoarbe greu de către organism, de aceea este necesară formula ideală.
Cel mai bun și recomandat produs de pe piață este cel prezentat în titlu fiindcă:
1) are conținut optim de Curcumin
2) se află în combinație cu Piperina asigurându-se astfel absorbția 100% a substanței vindecătoare în corp
3) vegetarienii o pot consuma cu încredere, toate substanțele fiind extrase din plante (culturi organice)
4)  toate ingredientele sunt precizate pe etichetă
5) calitatea produsului este garantată de U.E, de studiile medicale, de către consumatori

Boli articulații, guta de domeniul trecutului

Nu credeam că un produs poate lupta cinstit și învinge decisiv bolile articulațiilor și guta.
Guta scurtează viața cu 3-10 ani și o împovărează cu dureri puternice și aspect fizic deplorabil. Ești tentat să-ți acoperi ochii cu mâinile la vederea picioarelor umflate și roșii.
Crizele de gută determină bolnavul să țipe ca din gură de șarpe fiindcă suferința nu-i dă pace.
Netratate, bolile articulațiilor duc mai întâi la deformarea lor, apoi la anchilozare. Calitatea vieții este diminuată până la anulare. Să stai nemișcat în pat, iar durerile să îți pună răbdarea la încercare este cumplit.
Medicamentele luate cu pumnul nu mai combat durerea fiindcă organismul s-a obișnuit cu ele, ba mai mult cauzează ulcere și anemie.
Ca să nu te mai tratezi de una și să mori de alta, poți comanda aici produsul care alungă durerile și bătrânețea, sporește calitatea vieții, previne și combate bolile secolului!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu