Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 30 ianuarie 2017

Donații pentru eradicarea sclaviei moderne


Când oamenii se gândesc la semenii lor aflați în situații limită, se opresc și le întind mâna, cerul coboară pe pământ. Nu toate persoanele sunt la fel de norocoase să aibă ceea ce nouă ni se pare banal: sănătate, libertate deplină, o locuință, haine, slujbă și familie. Este minunat când oamenii pun mână de la mână, bănuț cu bănuț până se strânge suma necesară unei operații în străinătate ca o viață să fie salvată!
Solidaritatea umană este sublimă când din donații se construiește o casă în locul celei care a luat foc, ca locatarii ei să nu înghețe, când din donații se asigură tratamentul salvator celor care depind de medicamente.
Bursa Binelui este cea mai mare investiție în capitalul uman al României, fiind mediată de Banca Comercială Română, în parteneriat cu EuPlătesc.ro.
Aici, oamenii pot adera la cauzele nobile în care cred, donând minim 5 lei, sumă din care nu se vor reține comisioane și care își va atinge ținta, operațiunile fiind 100% securizate.

Campionatul Binelui

În sfârșit pot prezenta cu mândrie o competiție care face cinste României! În perioada 6 decembrie 2016 – 15 februarie 2017, ONG-urile care au înscris proiecte ce au în vedere binele social vor atrage cât mai multe donații pentru a câștiga campionatul și premiile puse în joc.
Din cele 42 de proiecte înscrise, vor fi premiate primele trei cele care vor atrage cele mai multe donații, premiul constând în dublarea sumelor dobândite, în limita a 5000 de euro.

 Eradicarea sclaviei moderne

Spiritul de artist mă îndeamnă să vorbesc despre proiectele: „Comunicare prin teatru”, „Atelier de teatru de păpuși”, dragostea față de copii mă mobilizează să donez pentru: „Școala de fotbal pentru copii”, „Caravana copiilor”, „Bucurii pentru copii” sau ”Ajută-i să aibă școala lor. Susține educația adolescenților cu autism”, duioșia față de bolnavii de cancer și față de nevăzători mă îndeamnă la alte donații.
Toate cauzele sunt nobile, toate proiectele în slujba binelui, dar eradicarea sclaviei moderne mi se pare o nevoie salutară a societății actuale.
Din păcate adolescenți naivi, lipsiți de apărare cad în capcana traficanților de carne vie pierzându-și libertatea pentru toată viața.
Sclavia  sexuală mutilează fizic și spiritual pe viață. Cred în acest proiect fiindcă tineri disperați doresc să-și salveze familiile, acceptă să plece în străinătate și să lucreze pentru a trimite bani acasă și sunt aduși în țară într-un sicriu.
Proiectul pe care-l susțin se află pe locul 13, dar merită să investiți în asigurarea integrității spirituale și fizice a tuturor românilor! Orice bănuț contează.
Renunțați la o ieșire la cofetărie, la produsele de machiaj, pentru ca frumoasele românce să nu mai cadă în mâinile psihopaților, să nu mai fie bătute de traficanți când refuză să accepte umilințe fără precedent!
Au fost cazuri în care femei de o frumusețe răpitoare au fost mutilate, fiindcă au refuzat să se prostitueze.
ONG eLiberare luptă pentru românii de toate vârstele și sexele ca aceștia să nu mai fie traficați și exploatați în Europa. Este dureros că din România se aduce mereu „marfă proaspătă” pe piața europeană de carne vie!
Ocupăm locul 1 în U.E la traficul de persoane, de aceea haideți să investim în lecțiile elevilor noștri și să-i transformăm în luptători pentru eradicarea acestui flagel!
Este corect să-mi țin banii în cont când în jurul meu mor copii de foame, iar bătrânii nu au bani de tratament?
Se cade ca eu să îmi comand cosmetice de sute de lei și să nu donez 5 sau 10 lei pentru binele unui bolnav de cancer?
Bănuțul meu poate avea valoarea biblică a „bănuțului văduvei”, de aceea haideți să ne deschidem inimile și portofelele în același timp, să fim mai buni, mai umani!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu