Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 13 ianuarie 2017

Frumusețe fizică sau bunătate?

Frumusețea fizică orbește de cele mai multe ori rațiunea, acesta fiind cauza celor mai multe drame omenești.
De dragul unei ființe răpitoare consideri că poți să te sacrifici toanelor ei, să-i suporți cu stoicism răutatea, doar ca să o ai alături, hrană nesănătoasă a vanității, să fii în centru atenției datorită ei!
Nimic mai fals decât această idee. Cel care-mi este alături nu-mi trasferă meritele lui, ci evoluez pe cont propriu pe scena socială. „Sunt ceea ce sunt și îmi aparțin”, după cum voi da socoteală pentru greșelile mele, de aceea nu este necesar ca semenii mei să-mi contabilizeze erorile, păcatele și eșecurile. Dacă ei doresc să se încarce cu asta, nu mă simt vinovată că au ales să-și risipească timpul vital.
Bunătatea sufletească este o valoare de durată. Mizând pe ea, ești sigur că ai un partener de nădejde, că vei avea liniște în casă, în plus, cel care are un suflet frumos va străluci datorită acestuia, chiar dacă nu arată într-un mare fel.
Cea mai mare păcăleală a vieții este să te însori cu o zână cu inimă de vrăjitoare, iar după ceva timp, când își pierde farmecul să constați că te-ai căsătorit de bunăvoie cu Muma-Pădurii...
Degeaba buzele sunt umede, fragede și catifelate, dacă rostesc cuvinte otrăvite! În zadar iubim cei mai frumoși ochi din lume, dacă ne mint și sunt alunecoși.
Frumusețea exterioară reprezintă un ambalaj care se deteriorează în timp, pe care viața îl înlătură pentru a te bucura de ceea ce ascunde-n profunzime.
Frumusețe fizică sau bunătate, liniște sau zbucium, o relație sănătoasă sau o atmosferă toxică în familie, iată alegerile pe care ar trebui să le cumpănim cu atenție înainte de a decide!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu