Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 24 ianuarie 2017

Gelozie feminină

Ochii nu-ți mai ard ca atunci când te-am luat, iubire! Atunci ți se-nvârteau în vârful capului ca girofarurile și luminau totul în jur. Ai crizele tale de gelozie, mai ales de când m-am însurat. Mă privești cu reproș de câte ori mă întorc la ea cu brațele pline de cadouri, cu rochii elegante și cu sutele de perechi de pantofi!
Și ție îți cumpăr încălțăminte, în special ghete de iarnă, altfel voi fi amendat.
Ai fost finuță, ai suferit în tăcere și a venit vremea să te răsplătesc. Nu divorțez, ci îți cumpăr o rochie cu trenă de la RoyalPrint!

Mașina și nevasta cu mare cheltuială se întrețin

Frumos ar fi ca orice bărbat să chibzuiască și să nu fie părtinitor în dragoste, ci să spună: o rochie pentru nevastă, una pentru mașină! Dacă de Crăciun i-am pus coarne de ren să o împodobesc de sărbători, acum, de când a aflat că există folieri masini Iasi nu mai mă împac cu ea, își dorește acest serviciu și gata!
Dacă soția are abonament la cabinetele de înfrumusețare, mașina care mă duce la întâlnirile cu prietenii și la pescuit, nu mă ceartă când vin târziu sau uit să cumpăr flori și cadou de 8 martie fiindu-mi credinicioasă până la moarte să nu fie protejată de bătrânețe și rugină???
Folierea protejează vopseaua, alungă rugina agresiv de flămândă, personalizează mașina și se înlocuiește mult mai ușor în cazul unui incident în trafic. Mă gândesc acum cu milă la caroserie. Cum suportă ea butoaiele de motorină, sacii cu legume și fructe de la piață, și cum înghite praf, pete, umezeală...
De caroseria soției avem grijă amândoi... Voi apela iute la folieri caroserii auto iasi, voi face neîntârziat dreptate ambelor femei din viața mea!

Ce recomandă RoyalPrint?

1) Calitatea regală este rodul echipamentelor de ultimă generație și a profesionalismuli angajaților.
2) Raportul imbatabil: calitate-preț.
3) Lucrările de calitate sunt executate cât mai rapid, clienții nu își pierd răbdarea așteptând.
4) Seriozitatea. Mărturiile clienților demonstrează acest lucru, nu o simplă evaluare subiectivă , ci una serioasă, complexă, critică.
5) Dezvoltarea permanentă. RoyalPrint este la curent cu ultimele tehnologii și procedee, investește în capitalul uman care apelează la serviciile sale, ca totul să fie perfect!
6) Datele de contact sunt la îndemâna tuturor: Adresa: Nicolina 2, str. Clopotari 13, Bl. 628, Iasi
Telefon: +40-726-66-66-90
E-mail: office@royalprint.ro
Tel/Fax: +40-332-41-79-25.

7) Proprietarul se poate asorta cu mașina, solicitând pixuri, agende, brichete, tricouri, șepci, brelocuri și cărți de vizită în ton cu autoturismul!
  





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu