Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 4 mai 2017

Luptă independent ca gustul victoriei să fie mai puternic!

Dintre toți luptătorii vieții, cel mai greu este pentru independentul care nu se înrolează în găștile sociale.
El, marginalizatul, pe justificatul motiv al unora că „nu este de-al nostru” stabilește strategii, se apără din toate părțile și se încăpățânează să ajungă acolo unde și-a dorit. Soldat și ofițer deopotrivă, uneori este nevoit să se oprească și să-și panseze singur rănile.
Cel puțin este scutit de compromisuri, de politica de partid, de subordonare totală față de gașcă. Luptă pe cont propriu și savurează singur gustul victoriei care este mai intens fiindcă și războiul este mai drept și mai dur.
Luptătorul individual nu poate fi trădat decât de el însuși, în timp ce gașca, la fel ca sultanatul este locul în care poți fi atacat din toate părțile, loialitatea se cumpără și se vinde, punctele ei cardinale se schimbă din mers.
Cel care luptă pe cont propriu nu are timp să-și tragă răsuflarea, prin urmare nu are timp de pierdut să se gândească la rele...
Destinul lui poate fi strălucitor sau dureros. Dacă ne gândim la Eminescu, luptător de elită, născut printre contemporani care nu au fost capabili să-i aprecieze tacticile intelectuale deplângem nedreptatea crasă de care a avut parte în timpul vieții. Cu siguranță că a fost așa de nefericit, fiindcă nu s-a protejat de cele mai aprige bătălii. Luptătorii mărunți din jurul său nu l-au recunoscut ca soldat al spiritualității tocmai fiindcă era menit să fie exponentul luptătorului independent care înfige curajos steagul pe piscul eternității.
Soldații singuri cad uneori la mijloc fiind anihilați de ciocnirile violente ale găștilor sociale potrivnice.
Se află la locul nepotrivit, la momentul nepotrivit!
Sunt și luptători independenți cu potențial care  se irosesc în cauze mărunte care nu le fac cinste.
Oricum, vremea sloganului „Cine nu este cu noi este împotriva noastră, a trecut,” Este timpul să ne purtăm singuri războaiele și să pregătim intens victoriile! Ai învins, continuă, nu ai învins, continuă!
Și puteți să vă mai gândiți la un aspect. Chiar înfrânt, luptătorul independent nu are motive să se rușineze, ci toți cei care s-au coalizat împotriva lui ar trebui să plece privirile. Ce victorie poate fi aceea a unui grup social împotriva unui om, fie el și neînfricat???


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu