Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

duminică, 7 mai 2017

Vara copilăriei vine de la Dwyn Shop

Vara vine tip-til, cu cireșe la urechi, cu sclipici de raze de soare-n păr, cu coșul plin de cadouri pentru copii.
În sân a ascuns vacanța. E-atâta veselie pe ulița copilăriei, încât ziua se-mbracă în straie de sărbătoare, iar copilul prinț străbate poieni de smarald și apele de cleștar. Timpul a-ncremenit, iar copilul își dorește cel mai mult să crească. Până atunci, adult în miniatură, se joacă, exersează viitoarele roluri sociale.
Copilărie se face din ce în ce mai frumoasă de ziua ei, de 1 iunie, iar Dwyn Shop, împărăția fermecată, așteaptă părinții, bunicii, unchii și mătușile să aleagă cadouri pentru cei mici.
Printre mii de obiecte fermecate se găsesc aici: jucării pentru copii, carti educative Usborne și LEGO.

Jucăriile surse de sănătate, înțelepciune și fericire

Vremea căluților și păpușilor din lemn a trecut. Nici improvizațiile nu mai sunt la modă. Bunicile nu mai au timp și răbdare să facă păpuși din cârpe pentru nepoții lor, bunicii nu le mai cioplesc căluți din lemn, iar copiii sunt prea pretențioși să-și mai facă suliță din primul băț întâlnit în cale și pușcă de os sau piatră.
Copilul știe că o dată-n viață este copil, prin urmare merită tot ce este mai bun și mai frumos! Dacă nu le cumpărăm acum dulciuri și bomboane, mai târziu își vor lua singuri ceea ce au nevoie, iar în suflet le va rămâne amărăciunea că nu au avut cu ce să se joace, că nu le-am dovedit afecțiunea, că nu ne-am făcut timp pentru ei.
La Dwyn Shop împărăția jucăriilor e vastă. Imperiul cuprinde: 511 jucării LEGO, 116 jucării educative, 73 de produse din categoria puzzle, 6 păpuși, 7 seturi de pictură și desen, 2 jucării cu telecomandă, 50 de jucării muzicale și 33 de jucării diverse.
Ce copil nu-și dorește să călătorească ziua prin lume, iar noaptea printre stele? Acum lumea și constelațiile pot fi aduse în camera copilului, la picioarele lui cu ajutorul  unei jucării educative. Glob 2 in 1 Pământul și constelațiile indică pe timpul zilei oceanele, țările, principalele orașe ale lumii, iar noaptea un senzor de lumină cu LED transformă lumea cuminte în care trăim într-o constelație de stele. Astfel copilul dezvoltă pasiunea pentru știință. Geografia și Astronomia îi vor cuceri inima și va dori să călătorească în mod real să exploreze universul generos care-i stă la dispoziție.

Copilului îi place să fie responsabil, să aibă grijă de vietățile din jurul său, dacă se poate să dea viață! Toate acestea le poate face acum cu ajutorul jucăriei magice Set Acvariu Aqua Dragons Jurassic Time Travel EGGspedition World Alive W4007.


Așa, copilul se-ntoarce-n timp cu milioane de ani în urmă și face ca-n camera lui, din ouă să apară Aqua Dragonii. Va fi cel mai bogat copil din univers având dragonii lui acvatici care-l vor apăra de balene, rechini și pisici de mare. Și BAU-BAU va fugi mâncând pământul când va vedea exemplarele de Artemia Salina, creaturile cu trei ochi, coadă imensă și ucigătoare si cap păros de dragon, din acvariu. Copilul își poate imagina că a găsit ouăle minune în nisipul de la mare, iar din ele au eclozat drăgălașii dragoni acvatici, după ce salvatorul lumii, i-a îngrijit și i-a ajutat să reapară pe Pământ după milioane de ani!!!
Încurajați-vă micuțul să fie bun, să ajute oamenii și animalele din jurul său, să-și dorească să vindece și să prelungească viața. Rescue Hospital - Ambulanța cu figurine îl va ajuta să-și aleagă profesia de medic veterinar pentru toată viața. Toate jocurile acestea sunt alternative sănătoase la dependența de tabletă, de jocurile violente cu limbaj vulgar. Ele au grijă de trupul, mintea și sufletul copilului nostru.

O lume mai bună cu cărți educative Usborne

O carte este o arhivă de înțelepciune tradusă pe-nțelesul tuturor.110 cărți pentru copii educative așteaptă cuminți să fie dăruite și să-i îndeplinească menirea în Dwyn Shop.
Multe dintre ele vin cu 10% reducere pentru că toți copiii trebuie să fie înconjurați de trei ingrediente cheie să crească mari, cuminți, înțelepți și sănătoși: cărți, jucării și iubire!
De la enciclopedii de știință ilustrate, la povești despre pirați, inițierea în comportamentul din timpul călătoriilor și viața de fermier, la cărți despre dinozauri și corpul omenesc, toți acești dascăli tăcuți și răbdători se întrec să ofere informație asimilabilă micuților omuleți prin intermediul imaginilor atractive, poveștilor, activităților propuse.

Întâi muncește, realizează și după aceea poți conduce!

Ei, da, copile, lumea nu te așteaptă să te așezi tu pe scaunul ei de conducere. Mai întâi trebuie să dovedești hărnicie și pricepere, apoi ăncepe domnia ta...
Așază cu grijă piesele și conștientizează faptul că elementele mici le susțin și le unesc pe cele mari! Lucrează ordonat, nu amesteca piesele din pungi și urmărește cu atenție schițele!
Nu înțeleg? Ai primit lego să-l facă tăticul? Unde este ambiția ta? Trebuie să-ți exersezi de mic dexteritatea, spiritul de observație, răbdarea și creativitatea! Cum să arunci piesele cât colo fiindcă nu-ți iese modelul din prima? Crezi că în viață totul este așa de simplu: te superi mereu, îți iei jucăriile și pleci???
 Când vei fi la casa ta va trebui să montezi mobila (nu poți chema mereu specialiști pentru asta) să-ți ajuți copilul să facă lego la început, să schimbi un bec și să repari o ușă sau o țeavă spartă.
Din piese mici poți construi excavator cu roată, elicopter, stație de pompieri, ascunzători vulcan, personaje, arme și decoruri din Războiul Stelelor.
Și vara vine tip-til, cu cireșe la urechi, cu pas de iarbă verde, cu fragi pe buze, vacanța în sân și mii de daruri pentru copii de la DWYN SHOP.
Cât sărbătorim copilăria, omenirea nu este amenințată cu dispariția.


  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu