Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 15 iulie 2017

Atmosferă Havana Club în București

De ce cred oamenii că-n fundul fiecărei sticle sau pahar de alcool se află libertatea deplină și rezolvarea tuturor problemelor cu care se confruntă? Câte speranțe-și pun ei în tărie! De pildă, cei care și-au pierdut libertatea zăresc in lichidul alb sau colorat ciocanul care le zdrobește lanțul de la picioare, cel care și-a pierut norocul vede un trifoi cu patru foi deasupra fiecărui pahar, iar omul care și-a pierdut iubirea, chipul celei dragi, reflectat in oglinda alcoolică...Iubita trădătoare devine un fel de Fata Morgana, tragi o înghițitură apare, pui sticla jos dispare, încât te apucă nebunia și îți vine să spargi sticla!
Alcoolul este un fel de anestezie a durerii, iar efectele negative apar la trezire. Romul s-a născut din deznădejdea sclavilor de pe plantațiile de trestie de zahăr determinată de trasmiterea din generație în generație a sclaviei, de faptul că erau considerați simple unelte vorbitoare, iar stăpânii aveau dreptul de viață și de moarte asupra lor...Se spune că la început băutura era așa de rea, încât oamenii îi spuneau „mai rea decât Diavolul”.
Rafinată, aromată, cu proprietăți dezinfectante și capacitatea sporită de a oferi  senzație de răcoare în cuptorul verii, Havana Club este emblema Paradisului terestru; Cuba, țara cu nisipuri din aur alb și cu plaje turcoaz. Aici turiștii înoată înconjurați de delfini și printre recifele de corali.
Dar să ne întoarcem pe străzile Havanei! Avalanșa de culori vii și imprimeuri tropicale îți cucerește privirea. Femei frumoase și fierbinți sunt puse în valoare de bijuteriile si accesoriile lor și mai ales de modul în care își unduiesc sânii și șoldurile. Merg dansând de parcă celebrează feminitatea în fiecare secundă. Rumba topește într-un cocteil amețitor pasiunea și agresivitatea, salsa se realizează prin mișcările electrizante ale brațelor și lente ale picioarelor. Rom cu gheață, nu alta.
Mai sunt și grămezile de fructe și legume exotice din piețe și ghirlandele de orhidee.
Atmosfera acesta o vreau în Bucureștiul canicular! Da, trupurile acelea bronzate și bine făcute electrizate de dragoste de viață să fie  prezente în graffiti realizat de cei de la Sweet Damage Crew, fiindcă dumneavostră alegeți orașul meu preferat ca povestea Havana Club, cu sclavi deznădăjduiți, pirați răi și oameni vii, îndrăgostiți de viață să prindă contur pe pereții unei clădiri din București.
Prindeți-vă în concurs! Intrați pe ritm de rumba pe site, completați datele dumneavostră, continuați povestea, alegeți orașul și dați share pe Facebook! Puteți câștiga numeroase premii, iar premiul cel mare vă duce în țara culorilor tari, a ținutului cu cele mai frumoase femei ce poartă imprimeuri exotice  pe trupuri de abanos, prinse în rumba vieții!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu