Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 25 iulie 2017

Forma supremă de loialitate: loialitatea virtuală

Loialitatea este una dintre calitățile prețioase pe care le apreciem la un om. Ea este înnăscută, la persoanele care nu ar putea să-și trădeze semenul cu prețul vieții lor sau se dobândește prin educație și viață socială în celelalte cazuri. Anumiți oameni sunt loiali ca să nu facă o impresie proastă celor din jur și pentru a fi apreciați!
Oricum, este de preferat o formă de loialitate impusă, artificială, lipsei de loialitate!
Nicio situație nu este mai penibilă decât să fii prejudiciat fizic sau moral de omul care are neobrăzarea să te privească în ochi ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat!
Loialitatea virtuală sau forma supremă de loialitate s-a dezvoltat în ultimii ani, simultan cu virtualizarea afacerilor, a corespondenței, a comunicării pe rețelele de socializare dintre cunoscuți sau necunoscuți.
Am cunoscut oameni care aflați la sute de kilometrii distanță de mine și-au onorat toate promisiunile pe care mi le-au făcut sau au respectat termenii contractului încheiat între noi și am considerat că merită puși pe piedestalul onestității supreme. Deși nu ne-am cunoscut, nu ne-am privit în ochi și nu ne-am strâns mâinile, ei nu m-au trădat și nu mi-au înșelat așteptările.
Omul adevărat se poartă ireproșabil cu cei din familie, cu oamenii cunoscuți și apropiați, dar și cu străinii.
Cu siguranță că sufletul unui astfel de om este perfect.
Loialitatea totală nu poate trece neobservată și este o garanție a succesului.
Atunci când porți masca loialității și a promisiunilor  parțiale, dacă necunoscutul tău partener tace, nu înseamnă că este naiv, ci este prea fin să-ți reproșeze lipsa de fairplay!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu