Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 27 iulie 2017

Stăpâne, nu mă duce la fier vechi, te rooog!

Tu chiar crezi că am vrut să mă îmbolnăvesc? Mi se umplea inima de bucurie când puneați bagajele în portbagaj, iar cei mici cântau și băteau din palme tot drumul spre mare. Știi că eu am dus-o la spital pe soția ta când i-a venit sorocul și eu am adus-o înapoi cu ei în brațe!!!
Am fost martoră la multe lacrimi ale voastre și la multe zâmbete și v-am slujit cu credință până acum, dar carbonul ăsta, cum să spun, s-a depus pe inima și plămânii mei.
Nu mă vinde, te rog! Nu vreau să intru pe mâinile unui stăpân nemilos, care să mă ambaleze fără milă, să pună oameni nepricepuți să-mi desfacă piesele, apoi să nu mai știe cum să le pună la loc, să mă țină murdară și să intre cu mine prin toate gropile! Nici la fier vechi nu este drept să mă duci, mai am viața în mine, și să știi că viața mea va începe după decarbonizare motor!
Mă privești neîncrezător. Te gândești că este o operație complicată și costisitoare și la ce să investești, când soarta mea este pecetluită? Dacă voi sucomba acolo, va trebui să achiți transportul funerar și toate cele...
 Ascultă!
Ce te costă să apelezi la Carbon Cleaner? Este singura mea șansă să:
-nu mai iasă fum din mine. M-am săturat de înjurăturile celor din spatele tău și mi-e rușine să mi se spună Fumegătoarea!
-să nu mai consum mult carburant. Nu sunt în pericol de a deveni obeză, dar nu-i frumos să-ți fac risipă!
-să mi se înmoaie picioarele de căte ori trebuie să urci o pantă și să dau rateuri. Știi de ce eram în stare când m-ai luat!
-să mă duci mereu la spital că ba am probleme la valve, ba la supapele de motor sau turbine, ba la injectoare.
-să nu-și mai pună lumea mâinile la urechi când trecem pe drum crezând că și-a greșit direcția un avion cu reacție!
Ai să râzi, dar profesioniștii de la Carbon Clear folosesc apă de la robinet pentru curățare motor!
Prin electroliza apei de la robinet,  moleculele de Hidrogen și Oxigen elimină depunerile de carbon din motorul meu. Îți imaginezi că nu vei cheltui o avere ca eu să devin ca nouă.
După decarbonizare, ne vom aduce aminte zâmbind că: a fost odată o mașină din care ieșea fum, care tușea, înghițea o cisternă de carburant, deși rămânea la jumătatea pantei și care stătea mai mult la autoservice, decât în garajul tău și le vom spune tuturor cum Carbon Cleaner a intervenit decisiv în lupta pe viață și pe moarte dintre motorul meu și depunerile de carbon!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu