Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 10 iulie 2017

De 20 de ani Steinel luminează România!

Sunt 20 de ani de când magazinul oficial Steinel a cucerit România prin lumină. Ce-nseamnă asta? Că o ajută să se scalde în lumină chiar și în nopțile întunecate datorită produselor originale de iluminat, caracterizate prin design, fiabilitate germană, o perioadă generoasă de garanție a produselor și consiliere la instalarea lămpilor cu senzori.
 Iluminatul cu senzori de mișcare bine făcut se poate obține din magazin cu 20% discount fiindcă Steinel împlinește 20 de ani luminați de când ne ajută să învingem întunericul.
Lămpile cu senzori reprezintă saltul uriaș pe care-l face omenirea de la lumina artificială, încremenită, la lumina aprinsă în caz de nevoie. Cine alege senzori de mișcare pentru iluminat de la Steinel va avea următoarele avantaje:
1) Iluminatul se trasformă dintr-un lucrur banal, într-un adevărat spectacol. Copiii vor trece de multe ori prin zona care brusc se luminează, când vor observa trucul și dacă nu vor fi în brațele lui Moș Ene, chiar și adulții se vor prinde în acest joc al luminilor.
2) Economiile la consumul de electricitate vor fi substanțiale, fiindcă aplica (prevăzută) cu senzori de mișcare se aprinde doar în caz de nevoie, iar consumul va fi redus la minimum.
3) Securitatea locuinței este garantată fiindcă aveți cei mai siguri gardieni din lume: senzori de mișcare pentru iluminat. Ei nu adorm și nu se strică niciodată și vă anunță când intrușii se află în curte.
4) Previne incendiile fiindcă becurile care stau aprinse toată noaptea se supraîncălzesc și există pericolul să aprindă obiectele inflamabile din jur (La Măneciu, Prahova a ars o vilă și o mocrofermă din cauza unei veioze aprinse, iar gospodarul și-a văzut munca de-o viață făcută scrum în câteva minute!).
5) Achiziționarea unor produse a căror funcționare impecabilă este garantată 36 de luni și rezistența sticlăriei 5 ani de la cumpărare, cu 20% discount.
Filtrele de căutare funcționează ca un ghid în magazinul plin cu cele mai bune produse, în afară de corpurile de iluminat aici se găsesc și suflanta cu aer cald și pistoale de lipit cu silicon.
Să răsfoim împreună ghidul  site-ului, să vedem cât de bogată este oferta pentru lămpi cu senzori!
Ce ați crezut că este ca la un magazin fizic? Te duci în fața vânzătorului și spui: „Dați-mi, vă rog o lampă cu senzori!” și atât???
Lămpile cu senzori pot fi:
-pentru exterior (50 de produse în magazinul nostru)
-pentru interior (16)
-lămpi LED cu senzori de mișcare (52)
-lămpi solare cu senzori de mișcare (6 modele)
-lămpi cu senzori de mișcare și iluminare de veghe (28)
Alegerea nu s-a terminat aici, fiindcă trebuie să decideți unde doriți să fie montată lampa cu 20% mai ieftină, : pe tavan, perete sau sol.
Producătorul și distribuitorul s-au gândit și la faptul că doriți să integrați lampa decorului, așa că vă oferă o gamă variată de posibilități cromatice: alb, negru, antracit, argintiu, inox, grafit și cromat. În funcție de buzunarul fiecăruia prețul produselor  variază de la 100 lei, la 1000 de lei.
Și dintre lămpi cu senzor, cea solară este vedeta fiindcă oferă lumină suficientă timp de 365 de zile pe vrreme bună sau rea, fără să fie racordată la rețea. Este ca și cum ai avea un generator, iar când se oprește energia electrică, în casa dumneavoastră continuă să fie lumină.
  •  
  • XSolar GL-S LED Lampa Solara cu senzor de miscare, Steinel, stalp de gradina cu pi
  • cior, senzor infrarosu 140 grade, 5m, lumina veghe, IP44/III (Argiu) se poate cumpăra acum cu 963, 90 lei, deși înițial a costat 1.204, 88 lei. Este de ajuns să plasăm comanda, iar lampa cu senzori va fi livrată gratuit la domiciliu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu