Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 14 octombrie 2016

Narcisismul dictatorilor europeni, nenorocirea popoarelor...

(sursa fotografiei:  Daily Mail/Reuters)
Lacrimile Europei s-au uscat demult, rănile sale s-au vindecat, peste nedreptăți s-a tras oborocul, dar lecțiile istorice usturătoare ale bătrânului continent este imperios necesar să fie utilizate ca didactică a popoarelor!
Hitler a existat lăsând în urmă lagărele de exterminare, familii decimate, indivizi marcați fizic și spiritual pentru toată viața și munți de cadavre sau de cenușă provenind de la crematoriile umane, Stalin a pus în funcțiune moara de măcinat trupuri și suflete, mașinăria de spălat creiere cu cele 826 000 de execuții în cei 30 de ani de dictatură, Mussolini și-a construit un buncăr secret gândindu-se că trăiește veșnic...
Din păcate și noi am avut criminalii noștri, conducători sadici care credeau că li se cuvine totul.
În mod eronat, astfel de subiecte tabu, care ar putea preveni nașterea altui dictator din confuziile valorice pe care le fac popoarele, alegătorii, cei care transferă puterea politică, sunt omise de către Comisia Europeană.
Orice popor ar trebui să știe următoarele lucruri când își alege conducătorul:
-Obrăznicia nu înseamnă spirit, nici deșteptăciune!
-Cel care vorbește mult, chiar dacă este convingător ascunde ceva.
-Narcisismul este cea mai periculoasă boală psihică, fiindcă bolnavul își vede chipul în orașele și minele de aur ale țării, în oamenii reuniți de „dansul fricii” pe care-i sacrifică după bunul plac, considerând că-i aparțin.
-Naricisistul consideră că există un singur individ în univers, restul nu contează, prin urmare dorințele lui reprezintă literă de lege.
-Conducătorul este în slujba poporului, nu invers.
-Manipularea costă scump, iar efectele ei pot fi devastatoare!
Evident că și la nivel instituțional șeful care suferă de narcisism este o pacoste!
Comisia Europeană dispune de autoritatea de a judeca crimele foștilor dictatorilor de pe teritoriul ei în mod preventiv pentru europenii de astăzi. Avem nevoie de studii care să ne facă să constientizăm cauzele erorilor, să ne arate cum să acționăm când la orizont apare un potențial conducător narcisist!
Până atunci, bloggerii interesați pot consulta lista de priorități a comisiei amintite mai sus și își pot înscrie trei materiale la Concursul Reporter și Blogger European până pe 31 octombrie, 2016.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu