Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 10 august 2017

Căi alternative de obținere a unui credit




Lipsa banilor determină destrămarea familiilor, accentueăza stările depresive ale oamenilor și provoacă îmbolnăvirile grave ale acestora. Dacă situația financiară nu este remediată la timp cu un credit online  ea determină prăbușirea abisală a celui care se confruntă cu ea și a apropiaților săi.
Afirmația este ușor de demonstrat. Mai întâi suntem în imposibilitatea de a achita o factură și rata la bancă, dar niciun cunoscut nu ne împrumută și nenorocirile se acumulează ca tehnica bulgărelui de zăpadă utilizată în dramaturgie. Restanțele acelea nu ne lasă să dormim, ne paralizează gândirea și voința. Nu ne mai putem concentra și riscăm să pierdem locul de muncă. Suntem irascibili și declanșăm certuri din senin cu cei din familie sau la serviciu.
 Ne îmbolnăvim grav și avem nevoi de medicamente, deci cheltuielile cresc acum din cauza tratamentelor, iar între timp se acumulează alte plăți neonorate și penalizările aferente.
Culmea absurdului stă în faptul că un credit online, care să redea echilibrul, se poate obține în câteva minute, de acasă, de pe un telefon mobil, tabletă sau laptop.
Acest sistem facil de creditare pune capăt unui lanț întreg de neajunsuri și suferințe.
Cum am intrat pe site, am fost întâmpinată de un operator amabil căruia i-am destăinuit faptul că mă aflu în căutarea celui mai avantajos credit și iată ce informații am primit:
-sunt eligibile la un credit online toate persoanele care au o vechime minimă de o lună la locul actual de muncă pe baza unui contract de muncă, dețin cetățenie română și au un venit permanent în România
-adeverința de salariat este înlocuită de datele reale și complete frunizate de solicitantul împrumutului, care să conțină: actul de identitate, CUI-ul firmei, numărul și numele angajatorului
-persoanele în vârstă nu sunt discriminate sub nicio formă. Nu există limită de vârstă la acordarea împrumutului
-se poate acorda o sumă cuprinsă între 600 RON și 30000 RON achitabilă, în funcție de opțiunea debitorului, între 4-60 de luni
-banii sunt virați în contul indicat sau se pot ridica de la cea mai apropiată sucursală CEC, pe baza cărții de identitate.
În concluzie, este păcat să ne ruinăm sănătatea și să ne destrămăm familia, când accesul la un credit fără costuri suplimentare este așa de facil! Să aplicăm cu încredere fiindcă sistemul de creditare este funcțional în societățile civilizate din lumea întreagă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu