Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 10 februarie 2018

Criss-Smile, clinica zâmbetului meu

De ce nu zâmbesc în poze? Nu pentru că am motive de tristețe, ci simplu: am probleme cu dantura.
Din cauza aceasta mă încrunt și mai mult, când cineva îmi spune: „Brânză!” sau „Păsărica!”să mă facă să zâmbesc în fotografii.
Din cauza acesta vorbesc cu o jumătate de gură să nu mi se vadă cariile, mai stâlcesc cuvintele și evident că nu pot mânca alune, fructe uscate, coajă de pâine, dar nici nu mușc liniștită dintr-un măr.
Mănânc ca oamenii bătrâni, de aceea trebuie să vă mărturisesc un adevăr șocant!
Cel mai mult te îmbătrânește o gură neîngrijită: dinții lipsă sau cariați, petele de ceai si cafea de pe ei sau piatra.
Cu o dantură cu probleme poți fi bătrân de tânăr, iar dacă dinții sunt albi și întregi pari tânăr, indiferent de vârstă.
De ce fug oamenii de dentist? De ce măselele nu te mai dor, când aștepți pe sală și pleci liniștit acasă, iar la miezul nopții, te apucă iar durerea?
Se vorbește despre oamenii care nu se spală pe dinți și despre lipsa de educație în domeniul stomatologiei a acestora. Dar despre lipsa cabinetelor stomatologice din școli și despre serviciile stomatologice atât de scumpe, încât îți rupi dinții înainte de a-i trata, niciodată!
Iată de ce vă prezint cel mai original cabinet stomatologic din România!

Punctele forte ale clinicii stomatologice Cris-Smile

1. Empatia. Aici empatia se manifestă TOTAL! Ea începe de la programare, când clientul este încurajat, continuă în cabinet, când pacientul este tratat fără durere și ținut la curent cu absolut toate procedurile și se termină la plata serviciilor, când se acceptă și achitarea în rate. Sunt oameni care ar vorbi de empatia achitării serviciilor inainte de programare fiindcă din cauza banilor nu își tratează dantura.
Oriunde vreți să situați plata serviciilor, pe primul sau ultimul loc, un lucru este cert: sunteți păsuiți, așteptați, creditați să puteți mânca și să aveți un zâmbet perfect!
2.Tehnici și servicii revoluționare, precise, cu efecte de durată și fără dureri.
Freza și bisturiul și toate instrumentele acelea care vă fac să tremurați pe scaun în fața dentistului au fost înlocuite cu laser.Iată avantajele alegerii acestui tratament nou din domeniul stomatologiei:
-cariile sunt tratate fără durere, locul este perfect sterilizat, astfel că nu apar carii secundare
-albirea dentară cu laser ține un timp îndelungat și nu afectează organismul sub nicio formă, nici nu sensibilizează dinții
-se recomandă laserul și la implant și paradontoză fiind și cicatrizant, dar și sterilizant în același timp
-realizează sigur, repede, cu minimalizarea până la anulare a durerii operații dificile, dacă sunt efectuate după metode clasice, cum ar fi: îndepărtarea tumorilor, a chisturilor și a aftelor.
3. Ocupă primul loc din România la implant dentar deoarece: 
-informează corect și complet beneficiarii de servicii. Este cel mai onest lucru ca pacientul să știe exact care sunt etapele acestei proceduri complexe, avantajele, contraindicațiile și prețurile.
-oferă servicii de implantologie rapidă Fast &Fixed, iar omul care și-a pierdut dinții din motive variate să fie fericit că poate pleca acasă cu ei în regulă într-o singură zi.
-serviciile sunt de calitate, toți clienții sunt mulțumiți.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu