Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 2 februarie 2018

Scutește-ți bebelușul de produse agresive!

Din burtica mamei, mediu iubitor și prietenos, s-au trezit într-o lume ostilă, în care trebuie să trăiască pe cont propriu. Chiar credeți că este ușor pentru un bebeluș să se lupte cu diferențele de temperatură, cu detergenții care conțin chimicale și irită pielea roz-fină, cu șervețelele pline cu alcool, care determină usturimi? Până în momentul în care vor putea vorbi, doar plânsul este semnalul lor de alarmă.
De ce să le produceți suferință, când există produse ecologice pentru bebeluși? Ei, da este destul de neplăcut că sunt nevoiți să stea uzi, până observă mămica sau tăticul ce s-a întâmplat sau că de undeva (oare de la bebeluș?) vine un miros neplăcut. Credeți că pentru ei este plăcut să stea câteva minute așa de murdari? Uneori pielicica fină se irită tocmai din cauza acestor accidente, iar daca și produsele de curățare sunt agresive, la nivelul pielii apar roșeli, leziuni, manifestări de protest.
Nu cumpărați de oriunde șervețele umede bebeluși, fiindca in magazinul online Puffinaut găsiți produsele ecologice 100%, care au fost testate pe bebeluși, iar rezultatele au fost excepționale.
Datorită grosimii lor, murdăria a fost curățată în profunzime, fără să fie împrăștiată sau degetele părinților să fie puse în pericol. Pielea a rămas perfect curată, moale, mătăsoasă fiindcă șervețelele nu sunt impregnate cu substanțe chimice sau parfum dăunător, ci au în componență substanțe naturale.
Un alt avantaj este acela că este de utilizare universală, datorită caracterului lor noninvaziv, cu grad de toxicitate zero. Să fiu mai explicită! O dată cumpărat un pachet uriaș de șervețele, cu ele se pot igieniza multe părți delicate ale corpului copilului: nasul, fundulețul, dar și fața.

O altă piatră de încercare o reprezintă spălatul rufelor micuțului. Reguli elementare trebuie păstrate cu sfințenie, dacă îl iubim și dorim să fie sănătos. Depinde de noi să-l scutim de suferința fizică prin următoarele măsuri de precauție:
-hăinuțele sale murdare sunt puse obligatoriu într-un coș separat
-nu-i spălăm rufele în același timp cu ale noastre
-folosim detergent ecologic 

fiindcă alergiile copiilor și bătrânilor la detergent toxic, agresiv sunt foarte urâte și generează complicații care afectează întreg organismul.
Ar trebui să fim recunoscători magazinului care ne oferă un produs profesional pentru pete dificile, fără miros, fără înălbitori naturali și fără parfumuri. După spălare hainele ies imaculate din mașina de spălat, iar la contactul cu acestea pielea micuțului se va simți ca in burtica mamei!
Nu în ultimul rând, de maximă importanță sunt și hainele. Spuneți stop! hainelor sintetice cu miros toxic, din materiale dubioase, care se decolorează pe pielea micuților și produc iritații supărătoare.
În timp ce dumneavoastră, părinții puneți la coș tricoul care vă zgârie pielea sau care emană un miros oribil, micuții nu pot face asta. Ei au nevoie de apărarea părinților lor.
Sunt convinsă că bebelușii sunt rodul dragosteai, de aceea trebuie să fie tratați cu inifinită iubire și ocrotiți să crească și să asigure viitorul familiei si al țării.
În magazinul Puffinaut găsiți pijamale, costumașe din bumbac original de cea mai bună calitate vopsite organic. Prețurile produselor sunt oneste raportate la beneficiile supreme pe care le aduc familiei: un bebeluș sănătos și fericit, pus mereu pe joacă!
În complicitate cu bebelușul, să-i asigure acestuia protecția desăvârșită a pielii sensibile Puffinaut a pus la punct sistemul de abonamente la scutece biologice scăpând astfel părinții de o grijă.
Lunar, scutecele bio sunt livrate la domiciliu, iar prin e-amil se comunică eventualele schimbări de mărimi sau alte observații și opțiuni.
Vă recomandăm cu căldură magazinul cu cele mai bune produse pentru bebeluși atât celor care sunt deja părinți cu acte în regulă, cât și celor care munciți intens pentru îndeplinirea acestei dorințe!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu