Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

miercuri, 21 februarie 2018

O experință de nota 10!


Marius Ovidiu Călugăru este un om frumos în sensul total al cuvântului, posedă aceea frumusețe totală, fascinantă a omului care merită să fie un model pentru cei din jur, în special pentru tineri.
Fără îndoială că era un om de succes când avea 116 kilograme. Cândva, printre scriitori circula o glumă plecând de la succesul și aspectul lui Sadoveanu. Se credea eronat că „Trebuie să fii mare și gras, să scrii un roman bun, domnule!” Pe Marius parcă îl și aud protestând: „Nu vreau să fiu scriitor! Nu vreau savant! Eu ador să scriu comercial!”
El avea un blog de succes la 116 kilograme și făcuse o platformă pentru concursuri, toate îi mergeau din plin, dar nu s-a complăcut în situația aceea și a reușit să slăbească sănătos și fascinant, 31 de kilograme intr-un an fără operații de micșorare a stomacului și fără dietă.
 Ar fi putut să nu-i pese de modul în care arata, dar dorința de a-și depăși limitele este una dintre caracteristicile sale de bază.
Într-o zi a spus:„Din acest moment voi mânca mai puțin, voi renunța la pâine și la toate plăcerile vinovate ca să  arăt normal și să fiu sănătos.
Știți ce este fascinant în toată povestea asta? Că el rememorează alături de noi întreaga perioadă de chin a kilogramelor în plus, că ne împărtășește experiența lui ca să fie de folos semenilor.
Este ca un psiholog care își conduce cu tact pacienții să constientizeze unde greșesc.
De ce merită nota 10?
1) Pentru ca nu a luat niciodată mită de la pacienți, cât a profesat ca medic, aceasta fiind „trăsătură de familie”
2) Pentru că se reinventează permanent.
3) Este capabil să accepte critici, observații și nu se supără.
4) Nu răspunde ofenselor cu ofense, uneori se face că nu le pricepe, de aceea am râs până la lacrimi de declarația lui sinceră dintr-un interviu: „Sunt atât de deștept, încât par prost.”
5) Ne provoacă săscriem, iar pe platforma lui toți cei care muncesc sunt răsplătiți.
6) Nu este răzbunător.
7) Ajută mulți oameni și o face în tăcere. Nu-și asumă actele de caritate.
8) Își ajută și susține familie în tot.
9) Nu te lasă să rămâi supărat/supărată pe el.
10) Este original.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu