Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 6 februarie 2018

Land of Treats sau tărâmul bunătăților americane

Dimineți geroase de iarnă, cu crini brodați la fereastră. Patul este moale si cald, nopțile sunt foarte foarte scurte. Ce mă motivează să nu arunc deșteptătorul și să nu adorm la loc și să mă trezesc în mijlocul zilei?
Gustarea de dimineata de la Land Of Treats.
Ciocolata americană mă ține în formă toată ziua și doar fetele cuminți și harnice o primesc. Este așa de bună, încât mă motivează și să fac de mâncare (nu-mi place la bucătărie deloc!) să o primesc, iat nepoțelul meu renunță la jocurile cu violență o lună să i se permită să mănânce o ciocolată.
Ciocolata lor valorează 1000 de dolari, deși costă doar 12 lei! Nu am mâncat ceva mai bun în viața mea!
Se simte laptele natural muls de la văcuțe, untul de cacao de cea mai bună calitate, invăluite în aromă de vanilie.
Simt nevoia să fac cât mai multe provizii de ciocolată americană, mai ales că nepoțelul mă vizitează în fiecare zi datorită ei.
Dar nu pot începe micul dejun cu friptură sau ciocolată, ci cu batoane de cereale americane.
Sunt atât de sățioase, încât nu mai pot mânca nimic altceva la micul dejun, în afară de un baton mic și un pahar de suc american Route 66.
Dar am întâlnit multe bunătăți americane în acest magazin fermecător! De pildă ingedientele pentru a pregăti acasă (pentru acestă bunătate stau de bună voie în bucătărie) tortul de morcov. Tot ce am de făcut este să pun ouă, ulei și apă, să amestec bine compoziția și să bag preparatul la cuptor, apoi să închid ochii și să aștept.
Dar unt de arahide si marshmallow american? O altă poveste de bun gust! Se întinde omogen pe pâine, este cremos și miroase a arahide proaspete. Nu am văzut ceva mai sățios. De când folosesc produsele de pe Land of Treats am slăbit fiindcă sunt sățioase, pe cât sunt de ieftine și de bune și porțiile de mâncare s-au redus considerabil.
Este pentru prima dată când produse atât de gustoase nu îngrașă, ci dimpotrivă m-au ajutat să slăbesc.
Dar de „cufărul cu bunătăți” v-am vorbit? Îl puteți comanda pentru petreceri, iar surprizele vor fi cu adevărat enigmatice. Enigma Mystery Box conține 5 sucuri de arome diferite și o gamă variată de dulciuri. Vă provoc la jocul descoperii comorilor din acest cufăr cu bunătăți!
Comandați și bucurați-vă cu prietenii sau cu familie de gustul american!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu